menu

Donderdag 25 juni was het officiële moment daar! De contracten voor het komende seizoen werden, onder het genot van een hapje en drankje  – en de 1,5 meter afstand in acht nemend – door de trainers getekend.

Sinds jaar en dag verzorgen veel jeugdleden de training van onze selectie- en basisteams. Ook het komende seizoen zal onder leiding van Daan Daniels (verantwoordelijk voor de gehele jeugdafdeling) en Jesper Knoop (verantwoordelijk voor de onderbouw)  nog herkenbaarder en doelgerichter getraind gaan worden, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor Jente Bootsma die de begeleiding van beide opleidingsverantwoordelijken alsmede de selectietrainers op zich zal nemen.

Meer focus zal vanaf komend seizoen ook komen te liggen op de keeperstrainingen, waarbij de vereniging kan rekenen op de expertise en ervaring van Joris Spijkstra (verantwoordelijk voor de jeugdkeepers) en Casper Lemke (verantwoordelijk voor A/B selectie Keepers).

Dat LSC investeert in opleiding van niet alleen spelers maar ook van trainers, wordt wederom bevestigd door het feit dat ook komend seizoen een aantal jeugdtrainers de voetbalcursus TC 3 gaan volgen, waarbij Mats Landmeter de door de vereniging aangeboden voetbalcursus TC2 gaat volgen en eindverantwoordelijke van onze B-selectie zal worden. Voeg hieraan toe dat ‘good old’ Carlo Serra de tweede trainer op deze selectie wordt en samen met Marcel Priem en Marcel Valk het ‘kwartet’ op onze A/B selectie completeert. Het mag duidelijk zijn dat LSC het komende seizoen wederom een team van enthousiaste en vakkundige trainers ter beschikking heeft om de spelers, henzelf en de vereniging LSC verder te helpen.

Het vastleggen van dit bijzondere moment is de uitkomst van afstemming van beschikbaarheid, interesse, kwaliteit en enthousiasme tijdens een periode gekenmerkt door “online communicatie”. Derhalve zijn complimenten aan de direct betrokkenen, die wederom de ’trainersplaat’ voor het komende seizoen hebben gedefinieerd, op zijn plaats.

Namens het Bestuur.

 

  • Deel dit artikel