menu

NK straatvoetbal bij svcLSC1890

Bestuursmededeling Geplaatst door

Op vrijdag 6 mei werden onder werkelijk geweldige weersomstandigheden de voorrondes van het NK straatvoetbal gespeeld. De gemeente, buurtsportcoaches, had de organisatie hiervan toebedeeld aan LSC. Dick Brouwer pakte deze handschoen professioneel op. Hij had een heel team geformeerd die de dag tot een succes zou maken. Dank gaat uit naar scheidsrechters Per Eggens, Rik Jongsta, Jocelyn Haaima, Sven Ewen, Carlo Serra, Elton, en toch aanwezig en nog even twee wedstrijden gefloten Laurens de Vries. Verder het restaurant Ab Bakker en good old Gerard, de familie Dotinga Timo en Hidde, Jan de Vries(wedstrijdkamer).

In de ochtend werd er gespleed voor de E-catgeorie en in de middag de D-categorie. In de E-categorie wist Bonifatiusschool/ LSCE1 op werkelijk weergaloze wijze zijn wedstrijden te winnen. Zie hironder de standen. In de middag werd het spannender en daar wist uiteindelijk Vroor Vroom (Tjerkwerd) met de beker er vandoor te gaan. Beiden zullen nu mee mogen doen aan de landelijke finales in Rotterdam.

Uiteindelijke leverde het geheel weer geld op inleggelden/ kantine inkomsten etc. Dit zal weer gaan naar actie LSC trapt af.

Kopie van Straatvoetbaltoernooi-6mei2016-standen-D (1)

Kopie van Straatvoetbaltoernooi-6mei2016-standen-E

nk

nk2

  • Deel dit artikel