menu

Nieuws vanuit de Club van 50

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

20 november 2023, Sneek. 

Beste leden van LSC, Geachte leden van de Club van 50,

Zoals elk jaar worden er namens de leden van de Club van 50 bestedingsdoelen aangewezen om onze mooie club, nog een beetje mooier te maken. Afgelopen mei, op 25-05-2023 om precies te zijn, vond de algemeen leden vergadering plaats van de Club van 50.

Tijdens deze ledenvergadering werd ingestemd om voor de volgende bestedingsdoelen te kiezen: nieuwe doelnetten voor veld 2, nieuwe deurmatten voor in de nieuwe kleedkamer, een schrob-veeg combinatie voor de schoonmaak van de nieuwe kleedkamers en (rode) reserve shirts voor de senioren. In dit verslag leest u hoe de vlag er nu bij hangt met betrekking tot de bestedingsdoelen.

  1. Het zal menig LSC’er ongetwijfeld zijn opgevallen, maar voor aanvang van het Classicstoernooi hingen de nieuwe netten in de clubkleuren van LSC al in het doelframe. 
  1. Het grootste cadeau wat onze sportclub Lycurgus Sparta Combinatie in de afgelopen jaren, misschien wel decennia heeft ontvangen, zijn de nieuwe kleedkamers. Een eerste indruk in deze boxen is dan ook van belang en daarom zijn er drie deurmatten aan de club geschonken. Deze zijn nu in gebruik en liggen voor de 3 ingangen van de nieuwe kleedkamers. 
  1. Onderhoud is belangrijk en met een intensief gebruik van de kleedkamer (7 dagen in de week activiteit door scholen en de club zelf, door meer dan 200 mensen per weekend gebruikt), is het schoonmaken een heuse taak voor onze vrijwilligers. Om hen een handje te helpen, is er door de leden van de Club van 50 besloten om een schrob-veeg combinatie aan te schaffen. Geluk begint bij een schone accommodatie. 
  1. In het jaar 2022 was besloten dat er nieuwe goaltjes moesten komen, 4 stuks die te gebruiken zijn voor de training. Deze zijn inmiddels volop in gebruik en afgelopen zomer zijn de netten geleverd, dit tot goedkeuring van de voorzitter van de club van 50, dhr. Marc Wiersma en toekomstig penningsmeester van de club van 50, dhr. Kilian Molenmaker (zie foto).  

Helaas zijn nog niet alle bestedingsdoelen gerealiseerd. De nieuwe reserve shirts van de senioren staat ´on-hold´ vanwege een mogelijke overstap naar een andere sponsor. Hierdoor hebben de verantwoordelijken binnen LSC, welke gaan over het bestellen van kleding, ervoor gekozen om voorlopig geen rode uitshirts te bestellen. Het bestuur is nog bezig om deze jaargang nog de nieuwe reserve shirts voor de senioren te regelen. 

Ook in 2022, is er besloten om dug-outs aan te schaffen voor veld 2. Deze aanschaf heeft meer voeten in de aarde dan eerder gedacht. Het bestuur van de Club van 50 is hier samen met het bestuur van LSC mee bezig om de financiën via een subsidie route voordeliger te laten uitvallen.

Namens het bestuur van de Club van 50, zijn wij onze leden dankbaar dat wij met de (gerealiseerde) bestedingsdoelen LSC nog meer een thuis voor velen hebben kunnen maken!

Bent u nog geen lid en wilt u ook een bijdrage leveren aan LSC, schoon dan niet om contact op te nemen met één van de bestuursleden en meldt u aan via de volgende link: Club van 50 – svcLSC 1890 

Sportieve Groet,

Namens het bestuur van de Club van 50.

Marc Wiersma

  • Deel dit artikel