menu

Nieuwe buitentafels

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

De lente komt er aan en wat is er dan mooier om buiten, onder het genot van drankje en gezelligheid, te genieten op het terras van LSC1890.

Een groot aantal picknicktafels had helaas zijn beste tijd gehad en de leden van de Club van 50 hebben door hun jaarlijkse financiële bijdrage het mogelijk gemaakt om een aantal tafels te vervangen.

De financiële kant was de kortste klap, maar het zorgen voor een vervanging met uitstraling, dat niet alleen duurzaam is maar ook nog eens de allure van onze vereniging weerspiegelt had een langer beslag nodig.

Geruime tijd zijn verschillende mensen met de mogelijke uitvoeringen bezig geweest, totdat Tonnie van der Goot van rvstechniek en Sybrand Elzinga van Elzinga bv (beiden lid van de Old Soldiers van LSC-6) aanboden om tegen kostprijs de tafels te vervaardigen.

Het resultaat mag er zijn. Vandaag zijn vier tafels door Tonnie, met de hulp van Wieger Veenstra, in elkaar gezet en aangeboden aan onze vereniging.

Grote complimenten aan Tonnie en Sybrand voor het vervaardigen van deze onverwoestbare tafels en een voorbeeld van hoe leden de handen ineen slaan om de vereniging niet alleen met woord maar gewoon in daad te helpen.

Mannen, namens iedereen die LSC een warm hart toedraagt…..GROTE KLASSE!

Laat de lente maar komen!!

  • Deel dit artikel