menu

Nieuw Jeugdcommissie is van start gegaan

Bestuursmededeling Geplaatst door Bart Ligthart

De nieuwe jeugdcommissie (JC) is afgelopen week van start gegaan. Johan Boomsma is de nieuwe voorzitter, Frank Eggens is secretaris, Edith Koevoet wedstrijdsecretariaat, Piet-Hein Herfkens en Theo Boorsma zijn algemeen commissielid. Een mooie combinatie van ervaren en nieuwe JC leden die zich echter alle 5 al lange tijd voor de vereniging inzetten, LSC1890 dus goed kennen, en leiding gaan geven aan de grootste voetbaljeugdafdeling van Sudwest-Fryslan.

floris

Belangrijke beleidspunten zijn naast het algemene doel om het voetbal naar een hoger niveau te brengen, het borgen van normen en waarden en het verbeteren van de structuur binnen de afdeling. De JC zal regelmatig in contact treden met de Senioren Commissie, de VTC, en het bestuur, om gezamenlijk onze vereniging naar een hoger plan te brengen. Om dit te realiseren zal het een beroep gaan doen op leden en ouders van leden om als vrijwilliger te helpen de plannen van de JC uit te voeren.

Het spreekt voor zich dat het bestuur erg blij is met de nieuwe, maar ervaren JC. Namens bestuur en leden van de vereniging wensen we de Jeugd Commissie heel veel succes en plezier.

Met sportieve groet,

Het bestuur

  • Deel dit artikel