menu

Mooier gaat het niet worden…

Bestuursmededeling Geplaatst door

Zaterdagochtend 09.00 uur stipt. Vier thuiswedstrijden op het programma. Een zonovergoten sportpark en vele spelers die stonden te popelen om te starten met de wedstrijden. JO13-1 op het hoofdveld, JO8-1 en JO9-1 op de kleinere velden met strakke blauwe lijnen (zie tevens item nieuwe spelvormen op deze site) en een oefenwedstrijd JO11-2 tegen JO11-3 om te oefenen op het kleinere veld.

De dampende koffie stond alweer klaar in de wedstrijdkamer voor coaches en scheidsrechters, die binnen kwamen lopen om hun instructies te vernemen (welke goals klaar zetten, hesjes ophalen voor spelbegeleider, sportlink ingevuld) het restaurant was alweer sfeervol open. In box 7 werd de limonade ingeschonken door vrijwilligers.

Vele doelpunten werden gemaakt (zie voor uitslagen voetbal.nl) en er was veel enthousiasme bij spelers en ouders. Punt van aandacht is nog wel coaches/ wisselspelers aan zijkant van de velden en geen ouders op het veld en bij de goals, maar ook dat loste zich snel op na aanspreken. Goals werden na afloop weer geplaatst op het tegelplateau.

Kortom een mooie start, laten we met elkaar zorgen dat het zo blijft ook als er straks nog meer wedstrijden gespeeld zullen worden in de vroege ochtend.

  • Deel dit artikel