menu

Mixed Senioren en A’s – Zaaltoernooi 2019

Bestuursmededeling Geplaatst door Arjen Posthuma

Het is niet meer weg te denken uit de programmering van LSC 1890 en daarom organiseert de seniorencommissie op zaterdag 28 december 2019 in de Sneeker Sporthal wederom het “LSC Senioren Mixed Zaaltoernooi”. Aanmelding is individueel en kan via de gebruikelijke route op onze website. Zeg maar niets meer zou je zeggen, toch willen we laten weten dat de aftrap 19:00 uur is. (Tekst gaat verder onder formulier)

Het alom geprezen zaaltoernooi is toegankelijk voor senioren, a-junioren, vrouwenteams, de vrouwelijke en mannelijke tak van de 35+, trainers, coaches, leden, vrijwilligers en een ieder die graag tegen het leder trapt in de zaal, mits lid van LSC 1890.

Voorafgaand aan het toernooi is de traditionele teamindeling weer te volgen via de sociale mediakanalen van LSC 1890. Dus niks geen vuile huichelarij, maar duidelijk te zien dat alles een mens gelukkig kan maken als zijn naam wordt getrokken.

Na afloop van het toernooi zullen we doorgaan in de kantine van de Sneeker Sporthal, waar na afloop van de prijsuitreiking uiteraard nog genoten kan worden van een glaasje bier, een bitterballetje en van oeroude verhalen.

Dus kun je nog zingen, toe zing dan toch mee! Luid moet het klinken voor ons L.S.C. En kun je nog voetballen, kom meld je dan aan! Voetballen in de zaal, dat doen we te saam!

  • Deel dit artikel