menu

Mededeling Jeugd kersvakantie

Bestuursmededeling Geplaatst door Frank Eggens

Beste jeugdleden,

Wat maken we toch een bijzondere periode mee. De Corona pandemie heeft ons allen goed in de greep. We doen als jeugdafdeling al het mogelijke om jullie in beweging te houden. Echter merken ook dat de motivatie iets minder wordt daar we nog steeds geen zicht op wedstrijden hebben. De opleidingsverantwoordelijken en selectietrainers/ basistrainers en de coaches/ leiders zijn tot op heden steeds met jullie in de weer geweest. Een compliment naar hun allen is op zijn plaats.

Nu we het einde van het jaar naderen hebben we het volgende besloten:

De lytse spilers trainen as woensdag 9 december nog en stoppen dan in zijn geheeld (afgelopen zaterdag 5 december was hun laatste keer). Vanaf 6 januari pakken we de draad weer op.

De rest van de jeugdafdeling heeft as zaterdag 12 december nog de mogelijkheid om onderling een wedstrijd te spelen initiatief moet dan van spelers en coaches komen. Als je een tegenstander hebt dit doorgeven aan Daan, hij maakt dan een schema wanneer en waar(welk veld) er gespeeld kan worden. Trainingen gaan door tot 18 december.

Vervolgens beginnen de trainingen weer vanaf maandag 4 januari. De invulling van de zaterdagen moeten we nader bekijken en hangt ook af wat het kabinet en KNVB ons zal voorschotelen.

We wensen jullie alvast hele goede dagen toe, blijf gezond en let een beetje op elkaar.

DBJC

  • Deel dit artikel