menu

Mayco Schulte volgend jaar trainer Jong LSC

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

LSC 1890 heeft overeenstemming bereikt met Mayco Schulte om volgend seizoen aan het roer te staan bij Jong LSC, uitkomend in de 5e klasse zaterdag. Mayco is geen vreemde binnen de vereniging. Eerder heeft hij aan het roer gestaan bij LSC 1890 2, LSC 1890 Jo-19-1 en is hij binnen LSC actief geweest als HJO.

Het bestuur is zeer content met de terugkeer van Mayco op ons prachtige sportpark. “Jong LSC, waarin voornamelijk spelers van onder de 23 actief zijn, heeft als doelstelling om spelers klaar te stomen voor het eerste elftal op zondag. Mayco kan met zijn kwaliteiten een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van deze jonge spelersgroep”, aldus voorzitter Henk Douwsma.

Op dit moment is Mayco actief bij SC Bolsward. Daarnaast heeft Mayco gewerkt bij oa. vv Heerenveen, Germanicus, Gramsbergen en bij Jong LSC competitietegenstander SV Nok.

Jong LSC wordt dit seizoen getraind door hoofdtrainer Marcel Valk, assistent-trainer Carlo Serra en LSC 1890 JO-19-trainer Gerard van der Kamp. Op de zaterdag neemt Dennis Betten samen met Jan Groninger, Jan Lourens, Taeke Woude, Wiebe Westra en Joost Toebak, de honneurs waar.

  • Deel dit artikel