menu

Marcel Priem assistent A-selectie

Bestuursmededeling Geplaatst door

Het Bestuur van LSC is heel blij met het vastleggen van Marcel Priem als assistent trainer voor haar A selectie.

De kwantitatieve injectie en kwalitatieve versterking die zowel de A als B selectie betreffen, maakte een uitbreiding van de technische staf van de A selectie noodzakelijk, waarbij Marcel met zijn onmiskenbare ervaring en achtergrond een belangrijke rol zal gaan spelen. Vanzelfsprekend zal Marcel ook sterk worden betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze B selectie alsmede het doorselecteren van onze aanstormende jeugdige talenten.

Marcel is getrouwd en vader van Jelte en Ine en is als docent werkzaam bij de ROC Friese Poort en momenteel, naast zijn verhuizing naar de Houkepoort, bezig met een vervolgopleiding aan het NHL. Dat voetbal in zijn bloed zit blijkt uit zijn lange voetbalgeschiedenis, waarbij Marcel vijfentwintig jaar heeft gespeeld bij ONS waarvan tien seizoenen in het eerste. Aansluitend heeft hij nog enkele jaren gevoetbald bij VV Heerenveen.

Als trainer heeft Marcel zijn sporen verdiend bij onder andere vv Heeg-1 en verschillende jaren bij ONS-2, en het is vanwege deze ervaring en de persoonlijke ambities en de ‘klik’ die Marcel heeft met de trainers van de A en B selectie alsmede de verantwoordelijke leden binnen het Bestuur, dat wij met groot vertrouwen het komende seizoen ingaan en zeer trots zijn dat Marcel onze vereniging komt versterken.

Namens het Bestuur,

  • Deel dit artikel