menu

Luid moet het klinken….!!!

Bestuursmededeling Geplaatst door

Wat een prachtig weekend voor een aantal teams van onze club.

Het 1e wist met een 5-0 overwinning en het gelijkspel van concurrent Roden de 1e periode binnen te halen. Zou het zo snel alweer terug weten te keren naar de 1e klasse? We wensen de manschappen van Erik heel veel succes en spelplezier.In ieder geval wacht aan het eind nog een toetje wat er ook verder zal gebeuren in de competitie met mogelijk veel spelers beschikbaar.

Het 2e donderde met 7-0!!! over Geel-Wit heen en staat meer dan keurig 2e op de ranglijst, lukt het hun om dit seizoen alweer terug te keren naar de hoofdklasse?

JO19-1 laat elke week zien dat ze niet thuis horen in de 1e klasse, zaterdag wonnen ze weer met 4-1 van Makkum. Nu na 7 wedstrijden 21 punten en 52 voor !!! en slechts 5 tegen (eigenlijk nog te veel…). We verwachten dat ze de stap gaan maken terug naar de hoofdklasse..

JO17-1 deed hele goeie zaken in de 4e divisie door in een wedstrijd, met veel gegeven kaarten, met 4-2 uit te winnen van concurrent Urk. Na een 1-0 achterstand lukte het de wedstrijd om te buigen na 2-1 voor rust. Na de rust werd een waar spektakel verwacht maar door een mooie actie van Rik die in het strafschopgebied werd neergehaald kon Jocelyn de 3-1 intikken en later Rik zelf de 4-1. Urk kwam nog terug tot de 2-4 maar was niet bij machte nog meer te scoren. Ook voor 17-1 betekend dit het binnen halen van de 1e periode. Mooie vooruitzichten…

JO15-1 wist zaterdag nog een 1-1 binnen te slepen tegen Urk en dat voelde als een overwinning. Ze staan keurig 3e in de 3e divisie, eigenlijk onverwacht goed..

JO13-1 verloor zaterdag helaas weer in de 3e divisie. Het is hun zo gegund om net het verschil te maken door wat meer punten te pakken, laten we ze allen elk week volop steunen.

De 7x 7 competitie wat in groei toeneemt en waarbij ons 35+-1 gelijk het kampioenschap wist binnen te slepen. Hulde aan deze mannen…

Daarnaast vele andere teams die wisten te winnen, of gelijk speelden en uiteraard velen die verloren. Maar bovenal gaat het om het plezier wat we met elkaar beleven, in verbinding met elkaar op de training en tijdens wedstrijden.

Laten we het luid klinken voor ons svcLSC1890….

  • Deel dit artikel