menu

Luid klonk het ….voor ons LSC

Bestuursmededeling Geplaatst door

In deze hectische tijd met veel overbelasting is balans het credo. Structuur en regelmaat, Ontspanning en rust, maar vooral plezier en afleiding. Laat vooral dat laatste LSC nu bieden.

Afgelopen zaterdag 16 maart het regende dat het goot. De consul had vrijdagavond al even gekeken en was er nu prompt om 07.15 uur, laten we het door gaan of niet?. Laten we het maar doen, we willen de jeugd toch wat bieden.

De dampende koffie stond alweer klaar in de wedstrijdkamer voor coaches en scheidsrechters, die verregend binnen kwamen lopen. De telefoon stond roodgloeiend, gaat het door?? Het restaurant werd sfeervol ingericht, helaas moest eerst gedweild worden daar een onverlaat de thermostaat op + had gezet en de vriezer ontdooit bleek. Maar zonder morren werd de klus geklaard. Dames waren alweer bezig limonade te schenken, coaches en ouders plaatsten de goals op de juiste plek, scheidsrechters liepen zich warm maar vooral de spelers waren opgetogen, hup naar buiten en lekker voetballen. Er werd gescoord bij de vleet standen als 12-12 en 15-9 waren geen uitzondering. Een ieder had een lach op zijn gezicht ondanks de aanhoudende regen.

Helaas moest de consul rond 11.00 uur alsnog de grasveleden afkeuren, ook dat werd met begrip geaccepteerd. Niet alles bleek rozengeur en maneschijn daar een spelbegeleider van ons onheus werd bejegend en de fluit letterlijk maar aan de tegenstander gaf. Laten we hier met z’n allen voor waken en de rust bewaren.

Maar door de bank genomen wat een dag met veel betrokken vrijwilligers die hun portie afleiding en plezier weer hebben gehad. Een grote DANK is hierbij op zijn plaats.

ps sorry richting menig ouder die ongetwijfeld de witte broekjes in een teiltje hebben staan weken 🙂

  • Deel dit artikel