menu

LSC1890 1 – EMMS 1

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

De wedstrijd LSC1890 – V.V. EMMS 1 wordt live uitgezonden via het Youtube kanaal van Crowds Production. Ruim voor de aftrap vindt u hier dus de live stream. Nogmaals willen wij onze tegenstander V.V. EMMS bedanken voor het opzetten van deze livestream.
Scan de QR-code met uw telefoon of klik op onderstaande link. Alvast een fijne wedstrijd.

https://m.youtube.com/channel/UCOdjngH-Ys1pCVOTnR6_ktQ

LSC – EMMS

Wij heten u middels een livestream hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg waar LSC 1890 het in de vierde competitiewedstrijd opneemt tegen EMMS.
Wij wensen onze gasten uit Slagharen en scheidsrechter Mulder van harte welkom in Sneek.

Eendracht Maakt Macht Slagharen (EMMS) ,opgericht in 1931, speelt voor het 2e seizoen in de historie in de tweede klasse. De ploeg uit Slagharen was vorig jaar ook competitiegenoot van LSC. Toen eindigde men op de negende plaats na 17 wedstrijden. Dit jaar is EMMS prima begonnen met 2 overwinningen uit 3 wedstrijden. Daarmee hebben ze een puntje meer dan LSC dat na 2 gelijke spelen en een overwinning 5 punten heeft.

Vorige week won EMMS moeizaam van hekkensluiter SV Pesse met 4-2. Met deze drie punten is EMMS wel op koers voor de doelstelling van dit seizoen: handhaving. Trainer Oldekamp wil drie ploegen onder zich houden en hoopt met een goede serie wellicht op deelname aan de nacompetitie. De selectie heeft wel een behoorlijke verandering ondergaan. Met het stoppen van Emiel Kosse, Henry Bosman, Arjan van der Most en Justin Westerbeek is EMMS ervaring kwijtgeraakt. Daartegenover staat de terugkeer van Jord Anbergen en Sebastian Kleinheerenbrink aangevuld met jonge talentvolle spelers uit de A1 en het tweede. Oldekamp verwacht verrassende uitslagen en kleine verschillen in de de competitie dit seizoen. Daarbij is het uiteraard afwachten op welke wijze het corona virus zich ontwikkeld en wat voor invloed dit gaat hebben op het competitie verloop.

LSC pakte vorige week in een slechte wedstrijd een punt bij Frisia De week ervoor kregen de mannen van trainer Valk thuis te weinig met een 2-2 tegen Dalen. Zondag is het zaak om drie punten te pakken om in het spoor te blijven van de ongeslagen koploper VENO. Voetballend ziet het er goed uit bij de blauwhemden en is er voldoende kwaliteit. Soms ontbreekt het echter aan voetbalgogme en worden er individuele fouten gemaakt. Als je die fouten kunt vermijden en de blauwe machine begint te draaien gaat LSC absoluut een rol van betekenis spelen.

Door de corona perikelen werd er door SV Pesse bij EMMS vorige week een livestream verzorgd. Ook deze middag is er een livestream met dank aan onze gasten uit Slagharen. Hiervoor willen wij EMMS hartelijk danken! Overigens is LSC achter de schermen ook bezig om de volgende thuiswedstrijd via een livestream uit te zenden. Wij houden u via de site, Facebook en Instagram op de hoogte als er nieuws is. Hierbij zijn wij uiteraard afhankelijk van de berichtgeving over Corona en bijbehorende maatregelen.

Vorig jaar december werd het in Slagharen een spektakelstuk met een 4-5 overwinning voor LSC. Laten we hopen dat het ook in deze digitale setting een mooie wedstrijd oplevert.

Wij wensen u alvast een prettige en sportieve wedstrijd toe.

LSC 1890
Selectie onder voorbehoud

Rodi de Boer
Floris Bok
Tarik Bourakba
Aaron Brouwer
Rene Cnossen
Daan Daniëls
Tom Doldersum
Jorn Eggens
Marcel Feenstra
Camiel Gerritsen
Patrick Haitjema
Chris Haitjema
Kay Hamersma
Maarten Kingma
Jens Knoop
Jesper Knoop
Sander Koning
Lennart Landstra
Han Miedema
Jesse Molenaar (gk)
Elton Peres
Jesse van Sermondt (gk)
Marco da Silva
Bradley Steensma
Jorn Wester
Allard Westerdijk
Ahmed Yousif
Steven van der Zee
Patrick Zijda
Sergey van de Bosch

EMMS
(voor zover bekend)

Bastiaan Anbergen
Jord Anbergen
Moehjiddin Brinkman
Jordi van deHeijden
Yuri Hertsenberg
Sam Hutten
Bastin Kleinheerenbrink
Jorunn Kleinheerenbrink
Emil Kleinheerenbrink
Sebastian Kleinheerenbrink
Jeffrey Klok
Erik Kosse
Maurice Kosse
Niek Kosse
Wessel Kriens
Dennis Lamberink
Kevin Marissen
Glenn ter Wielen

Staf:

Hoofdtrainer: Johan Oldenkamp
Team manager: Arjan Lamberink
Masseur: John Germes
Grensrechter: Frans Pieper
Keeperstrainer: Arjan Kok

Scheidsrechter:
Henk Mulder

 

 

  • Deel dit artikel