menu

LSC talenten Kobus/Hugo/Gillermo

Bestuursmededeling Geplaatst door

Dag allen,

Tot op heden behoort de jeugdafdeling van de svcLSC1890 nog steeds tot de top 100 van alle amateurverenigingen in Nederland. Uiteraard willen we weer hogerop en een plek bij de eerste 50 moet zeker tot de mogelijkheden behoren. Dat we hierdoor niet te klagen hebben over scouts langs de lijn van de KNVB en van de betaald voetbalorganisaties (BVO) Heerenveen en Cambuur is een feit.

Menig speler van svcLSC1890 staat al in een boekje van een scout. Echter om ook uitgenodigd te worden om aan trainingen of oefenwedstrijden mee te doen is slechts voor een paar weggelegd. Om vervolgens daarna ook nog een aanbieding te krijgen is helemaal uniek.

Uiteraard zijn wij super trots als zoiets gebeurd. Een speler doet dat uiteraard helemaal zelf maar mogelijk leveren wij daartoe toch een kleine bijdrage door wijze van trainen, wijze van voetballen, de sfeer op de club en de omgang met elkaar.

Drie talenten die wij hierbij graag willen benoemen zijn:

Kobus Bruinsma van de JO9-1. Hij traint al 2 jaar mee met Heerenveen maar heeft nu ook een aanbieding van Cambuur gekregen om zich daar verder te ontwikkelen. Hoe het verder gaat lopen is nog even ongewis.

Hugo Potma van de JO13-1. Na een trainingsstage bij Cambuur en in de belangstelling van de KNVB gestaan te hebben heeft hij nu een contract ondertekend voor een jaar bij Cambuur. Hij gaat ons dan ook verlaten per aankomend seizoen.

Presentatie                                          Ondertekenen contract

Gillermo Bethlehem van de JO15-1. In zijn prille loopbaan stond hij al gelijk in belangstelling van Cambuur, Heerenveen en de KNVB. Hij doorliep alle drie en vervolgens was het even stil. Echter afgelopen seizoen wist hij zich weer in de kijker te spelen met wederom trainingsstage bij Cambuur. Dit deed hij zo goed dat ook hij een contract kreeg aangeboden voor een jaar. Ook hij gaat ons derhalve verlaten.

Presentatie                                   Ondertekenen contract

Wij wensen alle drie een gouden toekomst toe en weet dat er altijd een plekje voor jullie zal zijn  mocht het onverhoopt niet goed gaan.

Jeugdafdeling svcLSC1890

 

  • Deel dit artikel