menu

13/10 LSC-2 pakt wederom winst

Bestuursmededeling Geplaatst door

13/10 opnieuw wist het 2e de winst binnen te halen met een 3-1 overwinning werd ditmaal Rolder Boys aan de kant gezet hierdoor staat het 2e nu keurig 2e in de hoofdklasse

6/10 na twee maal gelijk spel wist het 2e vanuit het verre Coevorden vandaag de 3 punten mee naar huis te nemen. het werd 3-6 tegen Raptim nadat het bij rust 0-3 stond. Na de promotie vorig jaar draait het 2e bovenin m in de hoofdklasse.

30/9 LSC 1890 -2 had vanmiddag de eer om in de nieuwe klassieke outfit af te trappen tegen Gomos.

Na een korte periode van miscommunicatie in de achterste lijn van LSC, hetgeen leidde tot een schot op de paal van Gomos, trok LSC het initatief naar zich toe. Kansen bleven uit tot in de 25ste minuut toen de opkomende laatste man Niels onrechtmatig werd gestopt. De door Jesper afgelegde vrije trap werd door Aaron met een schitterend afstandsschot binnen geschoten.

In de tweede helft bleef LSC het initiatief houden, maar pogingen van onder andere Camiel en Lennard troffen geen doel. In de 61ste minuut werd goed combinatiespel door Jolt perfect afgerond, maar voor iedereen onbegrijpelijk werd de goal vanwege buitenspel afgekeurd.
Gomos werd dominanter en de druk op LSC werd opgevoerd. En waar Jesse in de 79ste minuut nog als winnaar uit de bus kwam in een zogenaamde 1 tegen 1 situatie, moest hij vijf minuten later alsnog de bal uit zijn doel halen na een verdiende gelijkmaker van Gomos.

Met het gelijke spel nam geen van beide verenigingen genoegen en werd de aanval nadrukkelijk opgezocht. Ruimtes werden groter en              spanning steeg. In de laatste minuut brak LSC opnieuw uit en scoorde maar wederom werd de goal volledig onterecht afgelast wegens buitenspel. Een spannende wedstrijd eindigde zodoende in de ogen van LSC een onterecht gelijkspel.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Raptim op het programma en zullen de spelers wederom aan de bak kunnen.

Noot: Bijgevoegd zijn verschillende actiefoto’s – waarvoor dank aan Kim Kampman- toegevoegd met LSC in nieuwe wedstrijdkleding. 

  • Deel dit artikel