menu

LSC 1890 – vv Helpman 2-2

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Wij heten u ook komende zondag weer hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg in Sneek, waar LSC 1890 het opneemt tegen de nummer twee vv Helpman. Natuurlijk wensen wij onze gasten uit Groningen en scheidsrechter Van de Werf ook dan van harte welkom in Sneek.

De voetbalvereniging Helpman is in 1924 opgericht en speelt sinds 1990 op het complex „De Esserberg‟ in het zuiden van de stad Groningen. Helpman promoveerde vorig jaar en doet het momenteel uitstekend op de tweede plaats. Uitblinker bij de Groningers is dit seizoen spits Danny Dijkstra die inmiddels al 22 keer heeft gescoord.

Voor beide ploegen staat er vanmiddag veel op het spel. De winnaar blijft in de race om de titel, de verliezer haakt voorlopig af. LSC kwam vorige week niet in actie, terwijl Helpman thuis met 1-0 wist te winnen van Lewenborg. Door die overwinning passeerden ze LSC op de ranglijst. LSC wil ongetwijfeld de goede thuisbalans in stand houden. Daarnaast zal ook een stukje eerherstel een rol spelen. De eerste wedstrijd tegen Helpman eindigde immers in een 4-0 overwinning voor de Groningers.

Al met al zijn er voldoende ingrediënten aanwezig om er een mooie voetbalmiddag van te maken.
Wij wensen u dan ook een prettige en sportieve wedstrijd toe.

  • Deel dit artikel