menu

LSC 1890 – vv Beilen

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Komende zondag heten wij u wederom hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg waar LSC 1890 het  opneemt tegen VV Beilen. Wij heten vanzelfsprekend hierbij ook onze gasten uit Drenthe en scheidsrechter Van Schepen van harte welkom in Sneek.

VV Beilen is opgericht in 1930 en speelt dit seizoen voor het vierde opeenvolgende jaar in de tweede klasse. Daarin eindigde de Drentse ploeg vorig seizoen op de tiende plek, het jaar ervoor werd knap de tweede plaats behaald. Dit jaar staat de geel-zwarte brigade 8e met een punt minder dan LSC. Scoren lijkt Beilen moeilijker af te gaan dan in eerdere jaren. Tot dusver werd elf keer het doel gevonden, alleen VENO wist minder vaak te scoren. Vorige week werd echter wel twee keer gescoord en wist men op de valreep nog een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen DTD. Trainer de Jong zal vandaag vol voor de winst willen gaan om uit het zicht van de onderste plaatsen te blijven en aansluiting te houden met de middenmoot.

LSC 1890 heeft zich goed hersteld de afgelopen weken met 2 overwinningen op rij. Na de 8-0 thuisoverwinning tegen DTD met vijf goals (!) van Jorn Wester volgde vorige week een 1-3 uitoverwinning op Oerterp. Daarmee nestelen de mannen van Erik van der Meulen zich weer wat comfortabeler in de middenmoot. De trainer, die na dit seizoen stopt bij LSC, zal er alles aan gelegen zijn om in stijl afscheid te nemen met een hoge klassering. Een overwinning vandaag betekent dat de weg omhoog weer wordt ingeslagen en een boost voor het zelfvertrouwen van het team.

Om in stijl dit stukje te besluiten nog een paar dichtregels van Sint en zijn kornuiten.

De Goedheiligman komt graag bij LSC, samen met zijn knecht.
Hij wenst u een fijne Sinterklaas en rekent op een boeiend voetbalgevecht.
Mocht dit niet zo zijn dan hoeft u ons sportpark niet teleurgesteld te verlaten.
Sint nodigt u van harte uit om in ons prachtige restaurant nog even gezellig na te praten.

Wij wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe.

  • Deel dit artikel