menu

LSC 1890 – V.V. Roden 4-5!!

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Komende zondag heten wij u wederom hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg waar LSC 1890 dan gaan opnemen tegen koploper V.V. Roden. Via deze weg wensen wij onze gasten uit Drenthe en scheidsrechter Alberts alvast van harte welkom in Sneek.

Een ding is zeker: ook na vandaag zal V.V. Roden als lijstaanvoerder Sneek verlaten. Alleen Hoogezand wist de Drenten dit seizoen tweemaal een nederlaag toe te bezorgen. Datzelfde Hoogezand ligt op de loer om de koppositie over te nemen bij puntverlies van Roden.

Mocht Roden promoveren dan zou dat een unieke prestatie zijn: nog nooit eerder acteerde de 90 jarige club in de eerste klasse. Wel kunnen we, als we afgaan op het verleden, Roden omschrijven als een stabiele tweedeklasser. Leuk om te vermelden is dat het grote Barcelona van Johan Cruijff in de jaren negentig tot tweemaal toe een trainingskamp belegde bij V.V. Roden.

Wellicht kunnen oude beelden van het dreamteam van Cruijff LSC deze zondag inspireren tot grootse daden. Dat zal nodig zijn, want de laatste weken loopt het moeizaam bij de mannen van Erik van der Meulen. Na twee opeenvolgende nederlagen is de kans op de titel nagenoeg verkeken. Vandaag is echter de ideale gelegenheid om het tij te keren en met een goed gevoel de laatste fase van de competitie in te gaan. Aan de horizon wacht voor LSC in ieder geval de nacompetitie.

Wij wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe.

  • Deel dit artikel