menu

LSC 1890 – V.V. Jubbega

Bestuursmededeling Geplaatst door

Komende zondag heten wij u weer hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg waar LSC 1890 opneemt tegen v.v. Jubbega. Wij wensen onze gasten uit Jubbega en scheidsrechter De Jong ook alvast van harte welkom in Sneek.

De vv Jubbega beleefde haar glorietijd in de jaren zestig. Tot twee keer toe speelde het eerste team op het hoogste niveau van het Nederlandse amateurvoetbal. Vooral in het begin van de jaren zestig was Jubbega een ploeg om rekening mee te houden.

Deze eeuw acteert Jubbega grotendeels in de vierde klasse. In 2016 promoveerde de dorpsclub naar de 3e klasse. Na het kampioenschap van vorig jaar vinden we Jubbega voorlopig terug op een keurige zevende plaats.

Voor LSC 1890 lijkt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan. Lijkt, want in voetbal is natuurlijk niets zeker. Dat hebben we dinsdagavond  kunnen zien bij het spektakel op Anfield. De mannen van Erik van der Meulen kunnen zich in ieder geval opmaken voor de nacompetitie. Na de nederlaag tegen Peize op Bevrijdingsdag zou het mooi zijn om weer eens de smaak van een overwinning te proeven. Aan de andere kant zal Jubbega er alles aan gelegen zijn om LSC op de ranglijst voorbij te streven.

Wij wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe.

  • Deel dit artikel