menu

LSC 1890 – sc Emmeloord

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Wij heten u komende zondag om 14:00 uur weer hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg waar LSC 1890 opneemt tegen sc Emmeloord. Wij wensen hierbij alvast onze gasten uit Emmeloord en scheidsrechter Boerema van harte welkom in Sneek.

Tegenstander Emmeloord pakte vorige week in eigen huis een punt tegen DTD. Daarmee deed de ploeg zichzelf tekort, drie punten waren meer op zijn plek geweest. De blauw-witten doen het dit seizoen uitstekend met 10 punten uit 6 wedstrijden en de bijbehorende vierde plaats. Emmeloord acteert voor het zesde opeenvolgende seizoen in de tweede klasse en is daarin een vaste waarde. Vorig jaar eindigde de ploeg, in het debuutjaar van trainer Krommenhoek, op de achtste plaats. Dit seizoen lijkt de equipe uit de polder goed op weg naar een hogere klassering.

De maand oktober was thuisploeg LSC 1890 niet gunstig gezind. Na de 2-3 winst op Heerde op 6 oktober volgden 3 nederlagen op rij. Vorige week verloren de Sneekers tegen Frisia sneu met 2-1. Het onbenut laten van kansen breekt de ploeg momenteel op, waardoor LSC terug te vinden is op de 12e plaats. Een overwinning vandaag is broodnodig om de negatieve spiraal te doorbreken. Daarnaast is dan ook weer aansluiting met de middenmoot gevonden.

Voor beide ploegen staat er genoeg op het spel om vol voor de winst te gaan; LSC moet aanhaken bij de middenmoot en sc Emmeloord wil de huidige positie in de subtop verstevigen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een spannend schouwspel van te maken. Laten we hopen dat de praktijk dit ook uitwijst.

Wij wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe.

  • Deel dit artikel