menu

LSC 1890 – Hoogezand

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Komende zondag heten wij u weer hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg waar LSC 1890 het in de laatste competitiewedstrijd opneemt tegen Hoogezand. Wij heten onze gasten uit Groningen en scheidsrechter Broersma eveneens van harte welkom in Sneek .

Hoogezand is het kalenderjaar 2019 uitstekend op dreef. De Groningers wisten de laatste negen wedstrijden te winnen. Hierdoor is de ploeg verzekerd van de laatste periodetitel en mogen zij, net als LSC, hun opwachting maken in de nacompetitie. De ploeg van scheidend trainer Pourier zal ook vandaag de goede lijn door willen trekken met een zege. De topscorerstitel kan Hoogezand bijna niet meer ontgaan in de persoon van Heine Uuldriks. Met een seizoentotaal van maar liefst 31 goals is het voor LSC 1890 te hopen dat Uuldriks vandaag het vizier niet op scherp heeft staan en zijn kruit bewaart voor de nacompetitie.

Waar Hoogezand de ene na de andere zege boekt in 2019 is het voor LSC juist andersom. De resultaten na de winterstop zijn zeer wisselvallig. Wel wisten de blues de vorige thuiswedstrijd een 3-2 overwinning te behalen op Jubbega. Na de nederlaag tegen St. Annaparochie van afgelopen zondag staat LSC op de zesde plaats. De hoogst haalbare eindklassering is de vijfde plek waarbij men nog afhankelijk is van ASVB. Een overwinning als opwarmer voor de nacompetitie is voor beide ploegen in ieder geval mooi meegenomen. Hoogezand is op dit moment dé te kloppen ploeg en voor LSC de perfecte tegenstander om het zelfvertrouwen een boost te geven. Doordat beide ploegen vrijuit kunnen voetballen mogen we een open wedstrijd verwachten waarbij de toeschouwers getrakteerd kunnen worden op een aantrekkelijk duel.

Wij wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe.

LSC 1890

  • Deel dit artikel