menu

LSC 1890 – ASVB 3-0

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Via de tweets op deze pagina heeft u de wedstrijd live kunnen volgen, na een gelijk opgaand beging maakte LSC het de 2e helft keurig af. Uiteindelijk stond een nette 3-0 op het scorebord. Vijf teams gaan de dienst uitmaken voor het kampioenschap. Het heeft een ietwat vertekend beeld met minder gespeelde wedstrijden in deze top 5 maar LSC makt nog alle kans.

Komende zondag heten wij u weer hartelijk welkom op het Sportpark Leeuwarderweg in Sneek waar LSC 1890 opneemt tegen ASVB uit Blijham. Wij wensen onze gasten uit Groningen en scheidsrechter Leistra alvast van harte welkom in Sneek.

ASVB doet het als promovendus in de 2e klasse niet onverdienstelijk. Het team staat dit jaar voor het eerst onder leiding van Loek Swarts en vinden we terug op de 7e plaats. Kanttekening daarbij is wel dat er na de winterstop nog niet gewonnen werd. Het is voor de Groningers essentieel om de komende weken de benodigde punten te pakken om te voorkomen dat de blik alsnog naar onderen gericht moet worden.

Qua bijnamen staat ASVB in ieder geval met 1-0 voor. Met het fraaie ‘De Witte Muizen’ uit Blijham’ verdien je wat ons betreft alle credits. De oorsprong van deze bijzondere bijnaam konden we tot op heden echter niet achterhalen, wellicht komen we er zondag nog achter.

Het is aan LSC 1890 om de Witte Muizen niet teveel te laten piepen. Na het vrije weekend vorige week blijft het zaak voor de blauwhemden om de druk op koploper Roden te houden. Daarnaast voelt LSC ook de hete adem in de nek van naaste achtervolgers Frisia, Helpman en Hoogezand . De thuisbalans bij de mannen van Erik van der Meulen is in ieder geval uitstekend dit seizoen. Opnieuw drie punten vandaag betekent dan ook een passend vervolg in deze competitie.

Wij wensen u een prettige en sportieve wedstrijd toe.

LSC 1890

  • Deel dit artikel