menu

LSC-1 ook sociaal actief!

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Na het grote succes van het organiseren van een bingo in het Frittemahof door LSC3 vorig jaar, nam afgelopen zaterdag LSC 1 dit goede voorbeeld over door een leuke middag te organiseren voor een grote groep bewoners van het Frittemahof.

Om 14.30u sprak de selectie van LSC 1890 1 af op de thuishaven aan de Leeuwarderweg om vervolgens naar het Frittemahof te gaan. Eenmaal aangekomen bij het Frittemahof stonden de bewoners al klaar in de lobby om een rondje ‘’geduwd’’ te worden door de mannen.

Na een korte introductie gingen we op pad om via het Hertenkamp en via de achteringang van het mooiste voetbalcomplex van Nederland aan te komen bij ons restaurant. Hier werden ‘onze gasten’ voorzien van een heerlijk stukje Paasoranjekoek aangevuld met een bakje koffie of een pilsje.

Nadat de oranjekoek soldaat was gemaakt, werd een “draaiend rad” gehouden. Van LSC sleutelhangers tot aan paasstollen en flesjes advocaat tot rode wijn, de bewoners gingen met een goed gevulde rolstoel weer richting huis.

Eenmaal aangekomen bij het startpunt / eindpunt had het Frittemahof een heerlijk drankje voor iedereen klaarstaan en na een halfuurtje nabeschouwing werd er van iedereen hartelijk afscheid genomen.

Een erg leuke en geslaagde activiteit die niet alleen door de bewoners van het Frittemahof werd gewaardeerd, maar die onze mannen van ons eerste team eveneens met groot plezier werd verzorgd en uitgevoerd.

Namens allen willen wij dan ook iedereen van het Frittemahof die ons heeft geholpen wij de organisatie nogmaals bedanken!

Selectie s.v.c. LSC 1890

  • Deel dit artikel