menu

Club van 50/ Sponsoravond groot succes!

Bestuursmededeling Geplaatst door

Gisterenavond hebben meer dan 65 leden van Club van 50 gezorgd voor een onvergetelijke avond.

Na de opening van de Voorzitter van de Club van 50, wist Jan Sjoerd de Vries het selecte gezelschap te enthousiasmeren over de geschiedenis –  maar meer nog over het heden – en het verschil tussen Bier en Pils. Voor iedereen die niet aanwezig was: “Alle pilsen zijn bier, maar niet alle bieren zijn pils”. Dat ‘beleven’ veelal de verbale boodschap meer kracht bijzet, werd duidelijk toen een aantal exclusieve bieren werd uitgeserveerd, waarna iedereen opeens wel heel veel verstand scheen te hebben van bier.

Daarna werden we door Geert van Tuinen, de sportieve stem van Omrop Fryslân, meegenomen op de reis van zijn jongensdromen. De radioman pur sang raakte met verhalen en beelden van lang geleden de snaren van veel ‘ouderen’, die om het hardst schreeuwden als zij een van hun toenmalige idolen van het zendschip Veronica herkenden. Tijdens de verdere tocht over onder andere Kobus, de Keldersbrand, PC-Kafee, kaatsen en zijn jeugdjaren belandden we uiteindelijk in alle stadions van de eredivisie, wat om een of andere rede weer de kelen van velen dorstig maakten. Ingrijpen was dan ook geboden om te voorkomen dat de tweede ronde bier van Jan Sjoerd zou doodslaan.

Naast de ‘snelle bingo ronde’, waarbij enkelen niet begrepen dat van links naar rechts niet verticaal is, en de tweede rij niet hetzelfde is als de eerste twee rijen, werd de avond besloten met de nu al traditionele “Club van 50-Verloting”. Met een divers assortiment aan prijzen (van nagelknipper tot ballonvaarten) vond de verkoop van de loten gretig aftrek. Dat mensen liever ducttape hebben als prijs dan een ballonvaart begrepen niet veel aanwezigen, maar deze ‘winnaar’ zal er wel een goede reden voor zijn keuze hebben gehad.

Voor die leden van de Club van 50 die helaas niet aanwezig konden zijn, en voor hen die nog geen lid zijn van deze mooie club,……gelukkig hebben we de foto’s nog.

Alle leden van de Club van 50 worden bedankt voor hun jaarlijkse gulle gift en zij die aanwezig waren een groot woord van dank namens het Bestuur; “Zonder jullie aanwezigheid zouden we dergelijke mooie avond niet hebben gehad! DANK”

Met vriendelijke en sportieve groet,

 

Het Bestuur van de mooiste Club van 50!

 

 

 

  • Deel dit artikel