menu

JO17-1 Kampioen!!!!

Bestuursmededeling Geplaatst door

De buit is binnen echter wisten de mannen van Daan Daniels (trainer), Jesper Knoop( assistent trainer) en Joost Toebak ( team manager en assistent scheidsrechter) bij het vele meegereisde publiek wel de spanning tot het laatste fluitsignaal vast te houden, wat een wedstrijd…..

De week voorafgaand aan deze wedstrijd werden de plannen gemaakt, bij winst zou namelijk het kampioenschap ,met nog vier wedstrijden te gaan, binnen zijn. Een busreis werd georganiseerd, het restaurant werd al geïnformeerd, de kampioensbeker werd opgepoetst, bloemen werden besteld, kampioensshirts werden in het geheim besteld en uiteraard werd nog twee maal flink getraind.

In alle vroegte, 08.15 uur vertrok de bus, naar het Groningse platteland, Bedum de nummer vier op de ranglijst zou de tegenstander zijn. Zoals later ook op de site van Bedum stond vermeld waren zij geenszins van plan mee te werken. LSC was in aanvang sterker en kreeg na 5 minuten een dot van een kans, echter de keper pareerde uitstekend. LSC bleef aandringen maar Bedum wist goed onder de druk uit te spelen en kwam er elke keer gevaarlijk uit. Uiteindelijk wisten zij met een vloeiende aanval de 1-0 op het scorebord te produceren. Even later was het rust en zocht het publiek vertwijfelend de kantine op.

Na rust drong LSC weer flink aan en uiteindelijk kwam het na een corner tot scoren 1-1 door Stijn. Bedum bleef echter goed partij geven en zocht nadrukkelijk de aanval. Na een overtreding buiten de 16 kregen zij een vrije trap en die werd bij de twee paal ingeschoten 2-1. LSC had geen keus meer en moest vol op de aanval gaan. Een lange bal kwam bij Jocelyn (buitenspel of niet?) hij ging goed door en schoot binnen 2-2. Echter de assistent scheidsrechter bleef met zijn vlag omhoog staan. De scheidsrechter informeerde nog wel maar bleef bij zijn standpunt een geldige goal. LSC voerde een aantal wissels door en dat pakte uiteindelijk goed uit. LSC ging voor de overwinning maar zag dat Bedum toch elke keer wel heel gevaarlijk werd. Ongeveer 5 minuten voor het einde kwam invaller Karts goed door en gaf een perfecte voorzet bij de tweede paal waar Jocelyn de 2-3 kon binnen tikken. Tot het laatste fluitsignaal werd het billenknijpen. Bedum gaf niet op en wist vlak voor tijd de 3-3 binnen te tikken. (overtreding/ buitenspel of niet?). De scheidsrechter keurde het doelpunt echter niet goed en vlak daarna brak het vuurwerk en het gezang los. Kapioenen ole ole…..

Het zat LSC vandaag mee echter had dat ook afgedwongen, net als het hele seizoen. Waar voorheen nog wel eens gelijk werd gespeeld of een keer verloren wist LSC dit seizoen in elke wedstrijd de concentratie vast te houden en bleef het kiezen voor het verzorgde aanvallende spel, met als resultaat uiteindelijk de winst.

Grote complimenten aan het team en de staf en we wensen het nieuwe JO17-1 heel veel plezier en succes in de 3e divisie.

  • Deel dit artikel