menu

JO15-1 kampioen Zeerobben Wintertoernooi

Bestuursmededeling Geplaatst door

Afgelopen zaterdag, 12 december, heeft onze JO15-1 meegedaan aan het Zeerobben Wintertoernooi in Harlingen. Het was koud en winderig, maar gelukkig wel droog en af en toe liet de zon zich zelfs even zien. Goede velden , dito organisatie en als welkome onderbreking van de winterstop had iedereen er erg veel zin in.
Ingedeeld in een poule met Zeerobben, vv Heerenveen en FC Den Helder was het duidelijk dat voor een goed resultaat iedereen aan de bak moest. De eerste wedstijd tegen vv Heerenveen werd gewonnen met 2-1, waarmee er gelijk een goede uitgangspositie gecreëerd was. De tweede wedstrijd was tegen Zeerobben. Dit team kennen we nog van de bekercompetitie van vorig jaar en zij hebben dit jaar oa ONS verslagen in de knock-out fase van de knvb-beker. Met andere woorden, een team om rekening mee te houden. In een open wedstrijd waarbij er fair gespeeld en hard gewerkt moest worden, werden de punten verdeeld, 0-0.
Ondertussen had vv Heerenveen van Den Helder gewonnen waardoor het op de laatste wedstrijd aankwam. Tegen Den Helder moest het gebeuren, allemaal grote kerels, een onbekend team met een sterke uitstraling. LSC liet in deze wedstrijd een mooie combi van techniek, samenspel en tactiek zien. Met een 3-1 gewonnen wedstrijd was het kampioenschap binnen! Een prachtige prestatie van onze JO15-1 en de coaches. In de competitie draaien ze bovenin mee en een toernooi winnen, met zo’n bezetting, geeft veel vertrouwen voor de tweede seizoenshelft. Zeerobben, dank voor de organisatie en LSC JO15-1, gefeliciteerd met deze beker.
Uitslag JO15-1 wintertoernooi
1. LSC 1890
2. Zeerobben
3. vv Heerenveen
4. fc Den Helder

foto’s: dank aan fotograaf Zeerobben

  • Deel dit artikel