menu

JEUGD: Talentontwikkeling/ Teamindeling

Bestuursmededeling Geplaatst door

Gedurende de winterperiode heeft de jeugdafdeling niet stil gezeten. Van beleid naar uitvoering vergt veel overleg en afstemming. Dat dit niet zonder wrijving kan is bijna een feit maar de intentie is goed, van een ieder die er ook maar bij betrokken is. Communicatie blijft onze absolute aandacht houden en als we daar feedback op mogen ontvangen gaarne. We willen ons altijd verbeteren ten behoeve van uiteindelijk een plezierige omgeving voor iedereen die verbonden is aan onze vereniging. Dat beleid altijd in ontwikkeling is blijkt wel uit de geboortelagen die we recent hebben doorgevoerd binnen onze vereniging (JO8 t/m JO12) maar ook de door de KNVB recent gestarte discussie over nut/ noodzaak van selectieteams en basisteams bij deze lagen. Ook bij LSC voeren we die gesprekken daarover al en zal dat uiteraard gecontinueerd worden.

Op basis van ons voetbaltechnisch beleidsplan en verkort opgenomen in het schrijven talentontwikkeling/ teamindeling, hieronder, zijn gesprekken gevoerd. In deze bescheiden onder meer de doelstelling onze 1e teams bovenbouw, JO19-1/ JO17-1/ JO15/1 en JO13-1, op eredivisie nivo te laten spelen met uiteindelijk als resultaat dat spelers door kunnen stromen naar ons 1e team, die stabiele 1e klasse zou moeten zijn, en dat nader wordt gekeken naar “talentvollere” spelers. Op basis van alle gesprekken worden de volgende wijzigingen doorgevoerd of maatregelen in gang gezet.

Ahmad, Omar van de lytse spilers naar de JO8-3
Jansen, Levi van JO8-3 naar JO8-1
Kok, Johan van JO8-1 naar JO9-1
Postma, Devin van JO9-1 naar JO10-1
Kuijpers, Jenthe van JO11-4 naar JO10-1
Peres, David van JO10-1 naar JO11-1
Kamsma, Winsten van JO12-2 naar JO12-1
Sterk, Yuri van JO12-2 naar JO12-1
Vos, Jens va JO12-1 naar JO13-1
Postmus, Jamie van JO12-1 naar JO13-1
Haak, Jasper van JO12-1 naar JO13-1
2 spelers zullen van JO13-1 naar JO13-2 gaan

Tjalsma, Wytse zal van JO15-1 mee gaan trainen met de JO17-1

Brian/ Joran/ Steyn/ Rens/ Rik/ Jocelyn zullen in carrousel mee trainen met de JO19-1

Tom/ Camiel/ Bradley/ Lennart/ Jolt/ Jorn/ Jens/ Maarten trainen in carrousel, vanaf het begin seizoen al, mee met de senioren selectie.

Sportieve groet, dagelijks bestuur jeugdafdeling

Teamindelingen. Talentontwikkeling

  • Deel dit artikel