menu

Jeugd sponsor actie Poiesz 2021

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Sneek, 07-02-2021

  

LSC1890 wil mensen in beweging brengen voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje LSC1890 staat dit jaar: nieuwe voetballen voor de jeugdafdeling.


De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van LSC1890 bij de Poiesz supermarkt in Sneek | Poiesz Jancko Douwamastraat | Noorderhoek helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van LSC1890, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van LSC1890 is te vinden bij de Poiesz supermarkt aan de Jancko Douwamastraat in Sneek. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 15 februari t/m 11 april 2021 bij Poiesz supermarkten.

 

  • Deel dit artikel