menu

Je eigen foto op Aluminium

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

UPDATE 02-12-2020
De foto’s worden op dit moment bewerkt en zodra er iets valt te melden over het aflever- en betaalmoment, dan wordt iedereen persoonlijk op de hoogte gebracht. Gaan wij dit nog een keer doen?? Jazeker, maar wanneer is nog niet bekend. Dit gaan wij jullie uiteraard melden als dit bekend is. Teamfoto’s daarentegen kunnen wel tussendoor ingepland worden als er minimaal 10 stuks worden afgenomen. Wil je je als team aanmelden? Vul onderstaand formulier in en geef dit aan in het opmerkingsveld. 

UPDATE 30-11-2020
Afgelopen zaterdag zijn de eerste 24 jeugdleden op de foto gezet en worden nu bewerkt door Kim. Kim heeft ook nog andere foto’s geschoten, dus mocht hier een leuke foto tussen staan en wil je die graag op aluminium gedrukt hebben dan is dat geen probleem. De foto’s kun je vinden op de Facebookpagina van ‘ LSC 1890 een thuis voor velen’ en kun je toevoegen aan onderstaand formulier. De foto’s van 14 november van de Lytse spilers kunnen ook nog gebruikt worden om gedrukt te worden. 

Wie wil het nu niet? Je eigen foto op aluminium. Leuk voor op je eigen slaapkamer, maar het is ook leuk om als cadeau te krijgen/geven voor je/iemands verjaardag of met de kerstdagen. Ieder jaar een mooie teamfoto is natuurlijk ook super gaaf. Vind je dit leuk? meld je aan en zaterdag 28 november word je op de foto gezet. Doe je haar dus goed en kom in je mooiste Tenue. Wil je een teamfoto maken? overleg dan intern in je groep, zodat iedereen in zijn LSC tenue komt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1: Vul het formulier hieronder met de juiste gegevens in. (indien nodig eerst overleggen met je ouders)
Stap 2: Aanstaande Zaterdag (28 november) weet Kim vervolgens van wie ze een leuke foto moet maken. (5 minuten voor aanvang even melden bij wedstrijdkamer waar Kim is)
Stap 3: Alle foto’s worden bewerkt en klaargemaakt om bedrukt te worden.
Stap 4: Afhalen en betalen. Je ontvangt een e-mail wanneer de bestelling binnen is en er wordt een afspraak gemaakt voor het afhalen op ons sportpark. Bij afhalen kan er alleen gepind worden.

PRIJS: € 19,95

 

https://www.facebook.com/groups/295176290497916

Je eigen foto op Aluminium

  • zoals op de foto vermeld moet worden
  • heb je foto gezien op facebook die je bedrukt wilt hebben op aluminium, dan kun je de foto hier toevoegen
  • Deel dit artikel