menu

Intro: Sportvriend van LSC 1890

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

De succesvolle en prettige samenwerking met Optisport zal ook in het nieuwe jaar een vervolg krijgen.

Leden van LSC 1890 kunnen tegen het “LSC-tarief 2019” van €34,50 per maand (BTW verhoging 2019 is helaas oorzaak van de stijging t.o.v. dit jaar) weer dagelijks werken aan hun gezondheid.

Omdat bij onze vereniging gezond bewegen hoog in het vaandel staat, heeft het Bestuur de “Sportvriend van LSC 1890” geïntroduceerd. Iedereen die Sportvriend van LSC wordt kan tegen een jaarlijks bedrag van €70,- ook gebruik maken van de vele faciliteiten bij Optisport tegen het LSC-tarief 2019 van €34,50 per maand!

Iedereen, ouders, familie, opa’s en oma’s, kennissen etc. kunnen nu Sportvriend van LSC 1890 worden en niet alleen werken aan hun eigen goede gezondheid, maar ook onze mooie vereniging financieel nog gezonder maken.

Noot: Het afgelopen jaar zijn al velen, die nog geen lid zijn van Optisport, zogenaamd “niet-spelend lid” van LSC 1890 geworden en hebben zo, naast hun eenmalige jaarlijkse donatie van €108,- ook gebruik gemaakt van het uitzonderlijke LSC-tarief. Zij zullen vanzelfsprekend vanaf 1 januari as omgezet worden naar Sportvriend van LSC 1890 en €70,- betalen.

Belangstelling: schrijf je online in, homepage/ button lidmaatschap/sportvriend

Met sportieve groet,

  • Deel dit artikel