menu

Inleveren kleding & teamspullen jeugd

Bestuursmededeling Geplaatst door

Inleveren teamspullen
De coaches zullen alle teamspullen, tas met shirts, ballen, bidons, reserve hesjes, hoedjes, waterzak weer dienen in te leveren, zodat we dat weer klaar kunnen maken voor volgend seizoen. De spullen kunnen ingeleverd worden op 30 mei of 6 juni op het sportpark van 09.00-12.00 uur nabij wedstrijdkamer, looprichting vanaf ingang Leeuwarderweg richting zwembad.

Inleveren kleding 123-inkt/ ophalen nieuwe kleding Craft-Textielstra
Voor leden die opzeggen en voor de leden die lid blijven zal het broekje, sokken, tas en trainingspak ingeleverd moeten worden. We laten alles inleveren, omdat (u zult het gevolgd hebben via de site) we een nieuwe sponsor hebben. Craft/ Textielstra zal ons komend seizoen voorzien van nieuwe outfits met een klassieke uitstraling. In overeenstemming met 123-inkt mogen we de kleding doneren aan een goed doel. Onze gedachte daarbij is dat te doen aan een “zuster” vereniging in het buitenland.

De leden die stoppen kunnen de spullen voorzien van een briefje met naam inleveren op 30 mei of 6 juni op het sportpark van 09.00-12.00 uur De spullen kunt u inleveren nabij de wedstrijdkamer, looprichting Leeuwarderweg richting zwembad.

Het ophalen van de nieuwe kleding zal plaats vinden na de zomer. We zullen hierbij een borg vragen. Het is dan de bedoeling dat oude kleding wordt ingeleverd en je daarbij gelijk de nieuwe kleding kunt ophalen. Dit is ook van toepassing voor jeugd die naar de senioren gaan. Data voor ophalen en inleveren volgt na de zomer via de site en sociale media.

  • Deel dit artikel