menu

Informatie trainingen jeugd einde seizoen

Bestuursmededeling Geplaatst door Arnold Boersma

Beste spelers/ouders/verzorgers,

Het voetbalseizoen loopt inmiddels alweer op het eind. Sommige teams hebben zelfs hun laatste wedstrijd al gespeeld en andere teams spelen de komende 2 weken hun laatste wedstrijden. Daarna gaan de teams die zich hebben ingeschreven voor toernooien door met voetballen. Deze informatie loopt via de leiders van het team zelf.

De trainingen voor alle teams gaan door tot en met de week van 30 mei – 5 juni.

Na 6 juni gaan de nieuwe selectieteams bovenbouw  JO13 1&2, JO15 1&2, JO17-1 en JO19-1 trainen als voorbereiding voor het LSC Classictoernooi op 25 en 26 juni. Voor de overige teams stoppen de trainingen. De selectietrainers zullen de teams/spelers zelf informeren over wanneer, welke dagen en tijdstippen er getraind gaat worden. De nieuwe concept teamindelingen zullen op 1 juni gepubliceerd gaan worden. Meer informatie hierover volgt nog.

Na 6 juni is het wel mogelijk om op eigen initiatief te trainen als team, indien teams zelf begeleiding regelen. Als teams dit willen, dan kunnen ze dat melden bij Daan Daniels die dit zal coördineren.

Verder zal er op 18 juni een voetbaldag georganiseerd gaan worden voor alle jeugd als afsluiting. Nadere informatie over deze voetbaldag volgt nog via een apart bericht op de site.

Nog veel voetbalplezier de komende weken!

Namens HJO Daan Daniels en de jeugdcommissie

  • Deel dit artikel