menu

Grote clubactie 2021

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

LSC1890 gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het aanschaffen van beeldschermen voor in onze nieuwe kleedkamers. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Om de Grote Clubactie een boost te geven, kunnen er ook Superloten ingezet worden. Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (=€ 120,-) direct naar onze club.

Superloten worden voornamelijk verkocht aan bestaande en nieuwe sponsoren, maar ook aan seniorenteams. Zo draagt iedereen zijn/haar steentje bij voor onze vereniging.

SUPER loten kopen

Standaard loten kopen

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

De verkoop vindt digitaal plaats d.m.v. een online platform waar de loten gekocht kunnen worden. Binnenkort volgt meer info via onze social-mediakanalen en onze website.

 

 

 

 

  • Deel dit artikel