menu

Groot voetbal spektakel tijdens Classics toernooi

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Groot voetbal spektakel tijdens 15e editie van het LSC Classics toernooi!

Het is weer tijd voor het jaarlijkse LSC Classics toernooi en dit jaar belooft extra bijzonder te worden. Tijdens de 15e editie nemen de oudste en meest prestigieuze voetbalverenigingen van Utrecht, Noord-Holland, Friesland en Groningen het tegen elkaar op. Maak je op voor spannende wedstrijden tussen LAC Frisia, USV Hercules, Koninklijke HFC, Be Quick Groningen en ons eigen LSC1890!

We trappen zaterdag af om 10.00 uur met de JO13 en JO15 teams en zondag spelen de JO17 en JO19 selecties van het nieuwe seizoen. Uiteraard wordt er weer gestreden om de podiumplaatsen en de felbegeerde Lute Dikkerboom trofee voor de meest opvallende speler in elke leeftijdscategorie.

Om het jubileum te vieren, organiseren we op zaterdag een speciaal voetbalparcours voor de jongste jeugd; de “Lytse Spilers” tot en met O12. Denk aan stropdas schieten, levend tafelvoetbal, voetbaldarts en snelheidsmeters – er is voor ieder wat wils!

Na het toernooi op zaterdag volgt een bijzondere wedstrijd tussen de Classics Legends van LSC1890 en LAC Frisia. Deze legends zijn spelers die veel voor het toernooi hebben betekend, alle edities hebben meegespeeld, een Lute Dikkerboom bokaal hebben gewonnen, of op een andere manier betrokken zijn bij het toernooi. De dag wordt afgesloten met een groot feest in “het restaurant”, met muziek van DJ Felipe!

Kortom, een weekend vol spektakel op 8 en 9 juni op het sportpark aan de Leeuwarderweg. Toegang is het hele weekend gratis, dus mis het niet!

  • Deel dit artikel