menu

Geslaagde feestavond Club van 50

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Zeer geslaagde feestavond Club van 50

Op donderdag 9 februari was het weer zo ver, de feestavond voor de club van 50 stond op het programma. Terwijl de leden langzamerhand binnendruppelden werd direct zichtbaar dat het weer een gezellige avond beloofde te worden.

Zoals gebruikelijke trapte voorzitter Arjen Velds de avond af, maar deze was anders dan de
voorgaande keren die de leden gewend zijn. Na jaren van tomeloze inzet vonden voorzitter Arjen Velds en secretaris Perry Dizij dat het tijd was om het stokje over te dragen. In het kader van: de ouderen hebben de wijsheden, de jeugd heeft de toekomst werden potentiele nieuwe voorzitter: Marc Wiersma, de nieuwe secretaris: Rick Bergsma en ondersteunde bestuurslid Kilian Molenmaker, voorgesteld aan de leden.

Nadat alle aanwezige leden hun goedkeuring gaven voor de aanstelling van het en de hamer werd overhandig, was het tijd daar om te beginnen aan de oud Hollandse spelletjes avond. De aanwezige leden zijn door Perry en Marc in gelijke groepen verdeeld, waarna elke groep naar zijn/ haar spel vertrok. Liefst acht spellen zoals stokvangen en kezen stonden verdeeld over het LSC- complex, waardoor iedereen ook onze prachtige nieuwe kleedkamers heeft mogen beleven.

Aan het begin van de avond wist Perry iedereen te vertellen dat er prachtige prijzen te winnen waren en dit resulteerde in een geweldige inzet van de deelnemers. De echte winnaar kwam bij een ieder naar boven, waarbij gezegd moet worden dat er een verband leek te zijn tussen de leeftijd van onze deelnemers en de spelletjes die gespeeld werden. Hoe ouder, hoe beter!

Het ene spel bleek in de praktijk toch makkelijker te zijn dan het andere. Ook de tijd die het spelen van de verschillende spellen in beslag nam varieerde per spel. Dit resulteerde aan het eind van een avond in een kleine file bij box acht, maar gelukkig zijn wij Sneekers files langzamerhand wel gewend sinds het fiasco op de A7.

Nadat alle spelletjes voltooid waren konden Martijn Graafsma en Marc Wiersma beginnen met rekenen. Onder het genot van een drankje werden vervolgens de fantastische prijzen uitgereikt aan de vele winnaars van deze avond.

Terwijl de spelletjes afgerond waren en de prijzen verdeeld waren, was het tijd om weer eens
gezellig bij te praten onder de leden. Dit gezellige samenzijn zorgde weer voor een succesvolle avond en toonde nogmaals de kracht van de club van 50! Deze prachtige club van 50 voegt met een financiële injectie veel toe aan allerlei voorzieningen op het sportpark aan de Leeuwarderweg. Daarom nogmaals dank aan alle leden!! LSC is een thuis voor velen, dat is wederom bewezen!

Namens het bestuur van de club van 50,
PS: In week 8 volgt de uitnodiging voor de leden voor de Algemene leden vergadering, wij hopen jullie daar wederom te mogen begroeten!

  • Deel dit artikel