menu

Geslaagde feestavond club van 50

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Geslaagde feestavond Club 50

Op donderdag 29 februari was het weer zo ver, de feestavond voor de club van 50 stond op het programma. Terwijl de leden langzamerhand binnendruppelden werd direct zichtbaar dat de belangstelling groot was. Meer dan 50 leden kwamen opdagen bij de gastlezing van de gebroeders Anker & Anker.

Zoals gebruikelijk trapte voorzitter Marc Wiersma de avond af. Hierbij gaf Marc een korte terugblik op afgelopen jaar, waarbij de nieuwe leden, de bestedingsdoelen en de incasseringsronde kort werden toegelicht.

Om de waardering voor de leden van Club van 50 uit te spreken had het bestuur besloten om een gastlezing te organiseren van de gebroeders Anker & Anker. Bij binnenkomst van deze markante figuren bleek al snel dat het een gezellige avond beloofde te worden.

Wim en Hans Anker hebben de leden ruim 2 uren lang weten te vermaken, waarbij de heren op een luchtige manier vertelden over hun verleden als strafrechtadvocaat (meer dan 40 jaar ervaring). De verhalen varieerden van hele kleine zaken tot hun grootste zaken. Vooral bij de zaak omtrent de onbetrouwbare flitspalen stonden de heren uitgebreid stil.

Na een pauze van een half uur en enkele jonge jenevers verder, vervolgden de heren hun lezing. Dit keer het onderwerp waar wij allen zelf ook zo gek op zijn, namelijk voetbal! Zoals iedereen wel zal verwachten was voornamelijk het gespreksonderwerpen SC Heerenveen.

Na het slotwoord van de gebroeders Anker & Anker was het tijd om weer eens gezellig bij te praten onder de leden. Dit gezellige samenzijn zorgde weer voor een succesvolle avond en toonde, zoals elk jaar weer, de kracht van de club van 50! Deze prachtige Club van 50 voegt met een financiële injectie veel toe aan allerlei voorzieningen op het sportpark aan de Leeuwarderweg. Daarom nogmaals dank aan alle leden en mocht je nog geen lid zijn, LSC is een thuis voor velen dus ook jij bent van harte welkom bij deze prachtige club.

 

Namens het bestuur van de Club van 50

 

  • Deel dit artikel