menu

Gert Slomp HJO bij LSC1890

Bestuursmededeling Geplaatst door

De VTC is blij te kunnen vertellen dat ze voor volgend seizoen Gert Slomp heeft aangetrokken als de nieuwe HJO voor LSC1890. De opvolger van Koos Heising wordt verantwoordelijk voor de voetbaltechnische ontwikkeling van de gehele jeugdopleiding. Dit is een grote klus. De VTC is ervan overtuigd dat ze met Gert Slomp iemand in huis haalt die dit kan bolwerken. 

Gert staat al vanaf zijn vijftiende op het trainingsveld. Zijn carrière voerde hem langs jeugdtrainerschappen, HJO-schap, hoofdtrainerschappen, dames- en herenvoetbal tot eigenaar van twee voetbalscholen, waaronder de voetbalschool die Gert van Henk de Jong, hoofdtrainer van Cambuur, heeft overgenomen. Gert is in bezit van TC1 en leidt als trainer bij de KNVB trainers op die hun TC3 diploma willen halen.

Naast zijn ruime trainers- en opleiderservaring is Gert als zelfstandige werkzaam in de zorg. Hij werkte veelal met zeer moeilijk opvoedbare jongeren en momenteel vooral met mensen die moeite hebben zich staande te houden in de maatschappij. 

Gert, 50 jaar, getrouwd en vader van vier kinderen en woonachtig in Hemrik, heeft ontzettend veel zin om bij ons aan de slag te gaan. 

Hij zegt hierover zelf: ‘waarom ik HJO bij LSC1890 word…?’ Ten eerste mijn affiniteit met de jeugd. Ten tweede ben ik een opleider en daar vroeg de VTC nadrukkelijk om. Ten derde, de prachtige accommodatie die LSC1890 rijk is, de tribune, daar wil iedereen toch voetballen?! Bovendien een club met zoveel jeugd, daar zit potentie in en ik ben er van overtuigd dat we met elkaar de jeugd op een hoger niveau kunnen krijgen.Tot slot en zeker niet onbelangrijk, de gesprekken met de VTC liepen vlot en zeer plezierig.  De bedoeling is dat ik per 1 augustus begin en dat ik vanaf dan veelvuldig aanwezig ben. Uiteraard zal ik ter voorbereiding op volgend seizoen in de loop van dit voorjaar wel een paar keer op de club te vinden zijn. Ik verwacht een ontzettend prettige samenwerking aan te gaan met LSC1890 en ik heb er ontzettend veel zin in.

Als VTC hebben wij op onze beurt ook de verwachting een plezierige samenwerking met Gert aan te kunnen gaan en met hem zowel plezier als resultaat met onze jeugd te kunnen boeken.

De VTC

  • Deel dit artikel