menu

Schema 2017-2018

Bestuursmededeling Geplaatst door

Trainingsschema voor senioren en jeugd voor het seizoen 2017-2018 is ingevuld….

Zie ook de vaste pagina: menu/ algemeen/ trainingsschema en trainers

Definitief trainingsschema LSC 2017-2018 versie 2209
Inhoud
Als je de plaat bekijkt zul je zien dat het een veel rustiger beeld uitstraalt dan voorgaande jaren.  We hebben namelijk de selecties bij elkaar geplaatst en zoveel mogelijk de jaargangen bij elkaar.  Tevens aanvangstijden gelijk. Ook is er meer ruimte om te trainen mede gevolg van aantal leden die zijn gestopt. Om duidelijkheid te scheppen hebben we nu door de hele jeugdafdeling heen het 1e en 2e team als selectie aangewezen.  Intentie is dat bij alle selectieteams er onafhankelijke trainers op staan die ook de coaching doen op zaterdag. Dit lukt dit seizoen nog niet gelijk maar de focus ligt daar wel op.  Verder hebben we een uitzondering gemaakt bij de JO11. Daar hebben we te maken met vier teams selectie nl de combinatie van JO11-1 en JO11-4 en de combinatie JO11-2 en JO11-3. Dit ivm het feit dat we daar al voorgesorteerd hebben op beleid KNVB. Vanaf seizoen 2018-2019  zal JO8 t/m JO13 per geboortejaar bij elkaar spelen. Teams buiten het 1e en 2e team noemen we basisteams.
Als dit schema bevalt hebben we een mooie opzet voor aankomende jaren. Mocht realisatie 2e kunstgrasveld een feit zijn dat zal er uiteraard nog meer ruimte ontstaan.
Verder een welkome aanvulling met niet 1 maar drie opleidingsverantwoordelijken (OV) bij de jeugd. Mayco, Gert en Daan. Zij zullen de contacten onderhouden met  de trainers binnen hun cluster maar ook met de technische coördinatoren per leeftijdslaag vanuit JC. Selectietrainers van het 1e team zijn verantwoordelijk om binnen een bepaalde jaargang de feitelijk invulling te doen van de basisteams trainers.
Bij de senioren is het technisch kader geheel gevuld en ook Casper als verantwoordelijke keeperstrainingen is druk bezig om zijn bezetting te organiseren.
Mochten er nog oefenwedstrijden worden georganiseerd of wedstrijden ouders tegen jeugdspelers dit gaarne iom Dick Brouwer jokibro@home.nl.

Jeugdafdeling svcLSC1890

  • Deel dit artikel