menu

Doe je ook mee! (sponsorloop bij sc Heerenveen)

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Update 14 mei:

De bus is inmiddels helemaal vol. In dien er nog aanmeldingen komen, graag contact opnemen met de leeftijdscoördinator.

Update 12 mei:

Aanmelden sponsorloop! Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de busreis of aangeven of je op eigen gelegenheid komt of helaas niet kunt.

De deuren gaan open om 15:30. Jullie kunnen naar binnen bij ingang G. Het verzoek is om op tijd te komen, zodat jullie rustig jullie plek kunnen opzoeken voor de aftrap

Update 8 mei:

Hallo Allemaal! Nog 1 week te gaan tot de sponsorloop. We hebben nu al een fantastisch resultaat van 5600 euro. Maar we gaan nog een week knallen! We willen voor de 7000 euro gaan! Heerenveen heeft extra prijzen beschikbaar gesteld. Als je meer dan 10 sponsors hebt, dan maar je kans op 2 seizoenskaarten! Onder alle deelnemers die zich aangemeld hebben of nog gaan aanmelden, worden 2 kaarten voor Heerenveen – Vitesse voor aanstaande zondag verloot.

Wie gaat er allemaal mee volgende week? Als je meedoet met de sponsorloop dan mag je uiteraard mee naar het stadion. Het vertrek is om 15.00 uur bij het zwembad en rond 19.30 gaan we terug naar Sneek.

Programma
– 15.00 Vetrek naar Heereveen
– 15.30 ontvangst en registratie
– 16.00 opening in het stadion
– 16.15 klaarmaken voor de start
– 16.30 Sponsorloop
– 17.00 Side event, FIFA spelen, voetbalspelletjes in het stadion
– 19.00 Prijsuitreiking
– 19.30 Terug naar Sneek

Het vervoer is per bus. Jullie ontvangen nog een mail om je aan te melden voor om mee te gaan met de bus of dat je op eigen gelegenheid komt. Begeleiding met de bus en tijdens de sponsorloop wordt verzorgd door de spelers van 1e selectie van LSC. Iedereen die meegaat ontvangt een consumptiemunt om een patatje (of iets anders) te kunnen halen in het stadion. Uiteraard kun je zelf een rugzakje meenemen met wat eten/drinken. Alle deelnemers gaan in clubtenue meelopen (shirt, broekje, sokken) en op sportschoenen.

Je kun je nog aanmelden voor de sponsorloop via de mails die je eerder hebt ontvangen. We hopen op een grote deelname. De opbrengt van de sponsorloop komt volledig ten goede aan de jeugdafdeling.

Het beloofd een onvergetelijke middag te worden!

 

19 – april:

Ben jij erbij op 15 mei? (sponsorloop bij sc Heerenveen)

Op woensdagmiddag 15 mei organiseert sc Heerenveen een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Als Sportief Partner mogen de jeugdspelers van LSC 1890 (t/m 12 jaar) hieraan meedoen. Een unieke belevenis, dat wil je niet missen!

De opbrengst is voor onze eigen club waar we voor de jeugd o.a. een limonadeschenk systeem voor willen aanschaffen en overige materialen ten behoeve het jeugdvoetbal.

Doe je mee?

Voetbalfeest

Behalve de sponsorloop bij het stadion organiseert sc Heerenveen ook nog allerlei andere voetbalactiviteiten. Het wordt dus een prachtig voetbaluitje!

Zo werkt de Sponsorloop

Voordat het zover is gaan we eerst met z’n allen op zoek naar sponsors voor onze club.

Alle jeugdspelers ontvangen hiervoor een persoonlijke actielink. Deze wordt verstuurd via de mail en je ontvangt hiervoor een flyer van je leider of trainer.

Vervolgens mag je deze link doorsturen naar iedereen die je maar wilt: familie, vrienden, buren, collega’s van je ouders enz. Bijvoorbeeld via WhatsApp, of met de QR-code op de flyer.

Sponsors kunnen zich dan zelf aanmelden en betalen via jouw actielink. Wel zo gemakkelijk.

Alle informatie vindt je ook op: https://www.sponsorloop.nl/lsc1890/

Ben jij erbij op 15 mei?

De sponsorloop zelf vindt plaats op woensdagmiddag 15 mei om 15.30, bij het Abe Lenstra Stadion. Het vervoer en de begeleiding op deze dag zal door LSC worden geregeld.

Meer informatie hierover ontvang je in de weken ervoor. Houd hiervoor onze website in de gaten, of informeer bij je leider of trainer.

Maar zonder sponsors, is het geen sponsorloop. Dus eerst gaan we met z’n op zoek naar sponsors.

Maak kans op mooie prijzen

Met deze actie zamelen we geld in voor onze club. Deelnemers die hiermee goed hun best doen, maken kans op mooie prijzen van sc Heerenveen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een teamuitje naar een wedstrijd, VIP kaarten of een shirt met handtekeningen?

Wij wensen iedereen veel succes en plezier met deze sportieve actie!

  • Deel dit artikel