menu

Update 12.08 Digitaal spelerspas/ pasfoto!!!

Bestuursmededeling Geplaatst door

Update 12.08

Extra aandacht…….voor spelers die nog niet hebben toegestuurd zie lijst

Vanaf JO13 dient elke speler/ speelster over een spelerspas met pasfoto te beschikken.

De KNVB heeft alle bestaande spelerspasfoto’s tijdig ingeladen in Sportlink Club. Daarmee zijn ze ook zichtbaar op de digitale spelerspas. Voor nieuwe leden kan de vereniging zelf een foto inladen in Sportlink Club via de module Ledenbeheer.

Omdat alle 2e jaars JO11-leden naar JO13 gaan, moeten zij digitaal een pasfoto sturen naar jokibro@home.nl.

Enkele leden hebben hier gehoor aangegeven. Een paar hiervan zijn met het juiste formaat ingeleverd, dus deze namen ziet u niet terug op de lijsten. Degene die wel een pasfoto hebben ingeleverd moeten ook opnieuw digitaal een pasfoto sturen naar jokibro@home.nl.

Ook nieuwe leden (die in de leeftijdsgroep JO13 of hoger uitkomen) moeten digitaal een pasfoto sturen naar jokibro@home.nl. Ook zijn er enkele pasfoto’s niet goed overgezet door de KNVB, ook die leden moeten digitaal een pasfoto sturen naar jokibro@home.nl.

Het bestand moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200). De foto’s worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800×600.

Hieronder de lijst van spelers die allen digitaal een pasfoto dienen aan te leveren bij:  jokibro@home.nl.

Dank.

12.08.17 Digitale-Spelerspas-ontbreekt-2017

  • Deel dit artikel