menu

Update 12.10: definitieve indeling jeugd incl. meiden

Bestuursmededeling Geplaatst door

12.10.2016

Beste ouders en spelers,

Hierbij een update van de indeling. Er zijn jongens en meiden verplaatst, gestopt of bijgekomen. Klopt het niet geef het dan door aan secretarisjeugd@lsc1890.nl zodat we altijd een actuele lijst hebben. Dit werkt makkelijker als we in de winterperiode weer gaan evalueren.

We willen namelijk als svcLSC1890 flexibel blijven waar het gaat om selectiespelers en basisspelers. Bij selectiespelers is het normaal dat ze wisselen van een 1e naar een 2e team en andersom. Maar er dient ook oog te zijn voor talentvolle basisspelers die hoger op kunnen en basisspelers die toch graag in een ander team willen met vrienden. Prestatie en plezier in balans..

Bij contact (homepage) treft u de coördinatoren/trainers/coaches/ leiders aan van het team . Voor 95% is dit inmiddels gevuld en we willen dan ook iedereen hartelijk danken die zich heeft opgegeven voor een rol. Echter we moeten met z’n allen nog even doortrekken om de 100% te halen.   Maar geef je op als je nog iets kunt betekenen, secretarisjeugd@lsc1890.nl, zodat we iedereen kunnen brengen wat we voor ogen hebben.

Bij teams (homepage) ga je naar jou team. Hier tref je aan het programma/ uitslagen/ stand .Nog geen foto neem zelf een e stuur deze op naar secretarisjeugd@lsc1890.nl

We wensen een ieder een heel goed voetbalseizoen toe.  Jeugdafdeling svc LSC1890

a

b

c

d

e

f

lytse-spilers

meiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Deel dit artikel