menu

De ommekeer…1e

Bestuursmededeling Geplaatst door

Bron: Edward Jorna Friesch Dagblad:

Grote kwelgeest van DTD was de spits van LSC 1980 Jorn Wester. De 21-jarige spits tekende niet alleen voor vijf doelpunten, maar leverde bij de overige drie treffers ook nog eens de assist. Met zijn vijf goals vervijfvoudigde Wester zijn seizoensproductie. ,,Hier was ik wel aan toe”, zo trapte Wester een open deur in. ,,En de ploeg ook.”

Wat heet. Met een selectie waar de klasse vanaf druipt gold de ploeg van trainer Erik van der Meulen, die na dit seizoen vertrekt, voorafgaand aan het seizoen als een van de grote titelfavorieten. De cijfers na zeven wedstrijden lieten echter een heel ander beeld zien. Net als DTD bevond LSC 1890 zich met zes punten aan de onderkant van de ranglijst. De laatste vier duels gingen zelfs allemaal verloren. Wester: ,,Het voetbal was best aardig. Tot aan de zestien. Dan hield het op.”

Ommekeer

Tegen DTD was alles anders en kon Wester zijn neusje voor de goal keer op keer tonen. ,,Ik denk dat dit de ommekeer is. De competitie duurt nog wel even. Er kunnen nog veel mooie dingen gebeuren.”

  • Deel dit artikel