menu

De Bruinsma dynastie..

Bestuursmededeling Geplaatst door

Elk beginnend spelertje die gaat voetballen heeft een droom, ooit spelen bij een betaald voetbal organisatie (BVO). Hoe uniek is het dan dat drie broers uit een familie,wonend op de Leeuwarderweg en ooit allen spelend voor de svcLSC1890  aankomend jaar bij een BVO zullen spelen.

In hun jeugdjaren was de gang naar het svcLSC1890 terrein snel gemaakt. Het was alsof ze in hun achtertuin speelden  en waren dan ook altijd te vinden op ons terrein. Al gauw bleek dat de broers, uit een gezin van vier kinderen ze hebben nog een oudere zus, bovengemiddeld talent hadden voor het voetbalspelletje. De scouts lagen dan ook op de loer. Ze gingen naar de voetbalscholen en volgden trainingsstage bij de BVO. De twee oudsten maakten al eerder de stap naar een BVO en de jongste gaat nu ook definitief.

Trots zijn we als LSC dat ze jaren met plezier bij ons hebben mogen voetballen. Ze zijn nog vaak in de verloren uren bij ons te vinden, ze trainden zelf mee in Corono tijd om de conditie op peil te houden.

We wensen de ouders, hun oudere zus  en de jongens alle goeds in de toekomst toe en dat de jongens uiteindelijk echt mogen doorbreken naar de selectie. Maar bovenal wensen we ze heel veel plezier en gezondheid toe.

Even wat info over de jongens.
Komend seizoen gaat Yme naar o16 van cambuur. Inmiddels begint hij daarmee aan zijn derde seizoen bij Cambuur.
Kobus gaat komend seizoen naar o13 van sc heerenveen. En gaat daarmee ook zijn derde seizoen bij sc heerenveen tegemoet.  Afgelopen jaar is hij verkozen bij sc heerenveen als speler van de maand van de gehele jeugdopleiding van sc heerenveen.
Minne gaat komend seizoen naar o11 van sc heerenveen.  Minne heeft afgelopen seizoen bij lsc o10 gespeeld.
Minne heeft 3 jaar met veel plezier gevoetbald bij de voetbalschool van cambuur. Maar maakt nu de overstap naar sc heerenveen en gaat daar voetballen in de jeugdopleiding.

Minne met het nieuwe shirt van Heerenveen

De foto die we eerder plaatsten toen Kobus naar heerenveen ging.

  • Deel dit artikel