menu

Contractverlenging Marcel Valk als hoofdtrainer LSC 1890 1

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Vanuit het bestuur zijn wij verheugd te kunnen mededelen dat het contract van Marcel Valk, hoofdtrainer zondag 1, met 1 jaar wordt verlengd. Komend seizoen wordt daarmee het 4e seizoen dat Valk ons vlaggenschip gaat leiden. In zijn eerste jaar van aantreden is er weinig gevoetbald in verband met Corona. In het 2e seizoen wisten ‘The Bleus’ net geen promotie te bewerkstelligen waarbij onze boys dit seizoen nog volop in de strijd zijn om promotie te bewerk stellen.

Vanuit beide kanten is vastgesteld dat men erg tevreden is over de huidige samenwerking. Wij wensen Marcel dan ook veel succes in het vervolg van dit seizoen en alvast voor volgend seizoen.

In het kielzog van Marcel Valk kunnen wij eveneens vermelden dat Gerard van der Kamp, momenteel hoofdtrainer van JO19-1, aan is gesteld als assistent van Zondag 1 voor volgend voetbalseizoen. Wij zijn als bestuur erg blij met deze toevoeging aan de technische staf. Gerard kenmerkt zich als een echt voetbaldier en heeft in het verleden al eerder 2 jaar samengewerkt met Marcel Valk. Voor Gerard wordt dit het 3e seizoen dat hij aan onze club is verbonden waarin hij meer dan verdienstelijk werk heeft geleverd bij de JO19-1. Deze jongens zijn nog volop in de strijd om het kampioenschap en eventuele promotie. 

Ook wensen wij Gerard het vervolg van dit seizoen en komend seizoen veel succes toe.

s.v.c LSC 1890

Bestuur

 

  • Deel dit artikel