menu

Club van 50 wenst iedereen een fijne jaarwisseling

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Beste leden van de Club van 50,

Een bijzonder, bizar en surrealistisch jaar loopt ten einde. Sommigen zullen misschien zelfs denken; “gelukkig…..slechter dan 2020 kan het niet worden!”.

Velen van ons zijn en voelen zich al langere tijd op zichzelf aangewezen en misschien op momenten zelfs alleen en eenzaam. De warmte van anderen, de gezelligheid om samen mooie en misschien ook wel slechtere momenten met elkaar persoonlijk te kunnen delen, hebben we dit jaar moeten doen via social media, face-time, online of in welke vorm dan ook. Mooie alternatieven, maar wij mensen houden van en moeten het hebben van het persoonlijke contact. Even met elkaar lachen, huilen, een arm om een schouder of het alleen maar even slap ‘ouwehoeren’. Dit alles is ons het afgelopen jaar niet gegeven en ook het nieuwe jaar zullen we vooralsnog met de opgelegde sociale beperkingen te maken hebben.

Maar er gloort licht in de tunnel. Of zoals iedere Rotterdammer weet………..”Als de tunnel van de Kuip zich opent, dan gaat het gebeuren”; dan gaat het weer om het ‘echie’. Dan gaan we met z’n allen weer achter de ploeg staan. Dan gaan we weer met z’n allen lachen, huilen en slaan we weer een arm om de schouders van onze vrienden. En ja, dan kunnen we naderhand ook weer eens slap ‘ouwehoeren’.

LSC 1890 heeft geen tunnel, maar wel een club van 50 en dat is haar spreekwoordelijke tunnel en ook die gaat weer langzaam open. Normaliter komen we in het nieuw jaar in februari tijdens de feestavond voor de leden van de Club van 50 om gezellig onder elkaar weer eens net te doen alsof het om het ‘echie’ gaat. De voortekenen zijn echter dat februari waarschijnlijk te vroeg komt, maar op het moment dat de Corona-beperkingen ons de mogelijkheid geven zal een mega-feestavond voor alle leden worden georganiseerd, omdat we dit met z’n allen hebben verdiend en nodig hebben!

Het Bestuur van de Club van 50 wenst iedereen een hele mooie jaarwisseling. Houd vol, blijf gezond, pas goed op jezelf en misschien nog meer om je naasten en we hopen iedereen snel in het nieuwe jaar te mogen begroeten op de feestavond.

Namens het Bestuur van de Club van 50,

 

Perry Dizij

Secretaris

 

Bestuur Club van 50

Arjen Velds                  Voorzitter

Rene Zijlstra                Penningmeester

Martijn Graafsma      Bestuurslid

Jorrit Bax                     Bestuurslid

  • Deel dit artikel