menu

ALV Club van 50

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Beste Leden van LSC,

Traditiegetrouw organiseert de Club van 50 een ALV voor haar leden aan het eind van het seizoen, en zo ook dit jaar weer.  Tijdens deze vergadering kunnen leden van LSC, leden van de Commissies en Leden van de Club van 50 verschillende bestedingsdoelen aandragen die de club LSC vooruithelpen, dus u ook!

Gedurende de afgelopen jaren zijn er veel mooie bestedingsdoelen aangedragen zoals de bekende rode trainingsjassen, shirts voor de begeleiders van het classic toernooi en extra doeltjes waar zowel de junioren als de senioren mee kunnen trainen.

Voor dit jaar zijn wij benieuwd of u een bestedingsdoel in gedachten heeft die de club mooier maakt!

Het is de bedoeling dat het aangedragen bestedingsdoel door de desbetreffende persoon wordt gepresenteerd. Het is ook van belang dat het financiële plaatje voor het bestendingdoel helder is. Alles kan en mag, denk bijvoorbeeld aan de inrichting van de nieuwe kleedkamers of toevoeging op het sportpark zoals nieuwe picknickbanken.

Heeft u ideeën? Schroom dan niet om contact te zoeken met Marc Wiersma (bereikbaar via onderstaande emailadres en telefoonnummer).

Bestedingsdoelen kunnen aangedragen worden tot 18 mei, de Algemene Leden Vergadering is op 25 mei.

Bent u benieuwd wat de Club van 50 inhoudt en doet voor LSC? Volg dan de volgende link: Club van 50 – svcLSC 1890

Namens het bestuur hopen wij dat er mooie initiatieven ronddwalen in de gedachten van de LSC’ers!

Sportieve Groet,

Marc Wiersma

Voorzitter Club van 50
M: +31 6 21327321
E: marcjorritwiersma@gmail.com

  • Deel dit artikel