menu

Algemene nieuwsbrief Augustus 2020

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Beste Leden,

Via deze weg willen wij je op de hoogte brengen van onze plannen om het sportpark van LSC 1890 op een veilige manier te openen. Hieronder vindt je de maatregelen die wij genomen hebben en zullen nemen om ons aan de regels van het RIVM te houden wanneer wij weer zullen openen na de zomerstop. Verder vindt je in deze mail de gang van zaken betreffende rookbeleid op ons sportpark en de lege flessenactie.

Ons restaurant
Met ingang van maandag 10 augustus 2020 zullen de trainingen weer beginnen voor de jeugd- en seniorenteams.

Iedereen op het sportpark moet zich houden aan de basisregels die nog steeds van kracht zijn:

Voor het complete Coronabeleid klik hier coronabeleid LSC1890

Trainingen
De kleedkamers zijn weer geopend voor gebruik. Let er op dat de 1,5m maatregel ook in de kleedkamer van toepassing is. Wacht buiten als het in de kleedkamer te druk is. Bij de jongste jeugd geen begeleiders in de kleedkamer die hun dochter of zoon helpen bij het omkleden. De ingangen van ons sportpark zijn normaal te gebruiken.

 

Rookbeleid

Het juiste moment
SVC LSC 1890, de klassieke vereniging bij uitstek , met normen en waarden en midden in de samenleving, behoort vanuit een intrinsieke motivatie aan te sluiten bij de beweging ‘een rookvrije generatie’. De vraag is dan ook niet óf maar wannéér we het gaan invoeren. Ons 130-jarig jubileum, afgelopen 4 maart 2020,  leek ons een meer dan uitstekend moment om de start te maken. Laten we met z’n allen uitstralen dat we een gezonde vereniging zijn en roken hoort daar niet bij.

Voor het complete rookbeleid klik hier rookbeleid-lsc1890

Flessen inzamelingsactie
Al jaren kunnen er lege statiegeldflessen ingeleverd worden bij ons op het sportpark, echter zien wij de opbrengsten hiervan dalen. Wij willen hier weer wat meer energie in steken. Dus neem lege statiegeldflessen mee naar de trainingen en wedstrijden en deponeer deze in het bekende gat in de tribune. De opbrengsten van deze actie worden gebruikt voor de inrichting van onze nieuwe kleedkamers. Vraag buren, ouders, opa’s en oma’s, zodat wij met z’n allen een mooi bedrag realiseren.

klik hier voor de flyer 

 

  • Deel dit artikel