menu

Aanvulling innen contributie nav vragen

Bestuursmededeling Geplaatst door

De inning van de contributie is van start. Omdat er enkele vragen over de korting regeling voor meerdere jeugdleden zijn gesteld volgt hier nog een korte toelichting.

 Tot nu toe was er 25% korting voor het tweede jeugdlid en 50% korting voor het derde jeugdlid. Het lag in de bedoeling om de korting voor het tweede jeugdlid met ingang van dit jaar te laten vervallen. Er is door het bestuur besloten om dit jaar deze regeling nog wel toe te passen.

 Hoe kunt u aanspraak maken op de korting?  De korting zal niet automatisch op de factuur van ClubCollect te zien zijn. Om in aanmerking te komen voor de korting dient u in ClubCollect een melding te maken voor de korting in aanmerking te komen. Geef dan wel ook de namen van de kinderen door en hun geboorte data. We doen ons best uw verzoek voor de incassering te verwerken op de factuur maar mocht dat niet lukken of u bent te laat met doorgeven dan zullen we dat later handmatig verwerken. Aanspraak maken op de korting kan tot uiterlijk 1 februari 2016.

 

Het bestuur svc LSC1890

  • Deel dit artikel