menu

Aanstelling nieuwe jeugdtrainer JO19-1

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Nieuw jeugdtrainer JO19-1

Ieder jaar is het weer een uitdaging om de zogenaamde trainingsplaat voor de jeugd alsmede de bijbehorende trainers aan te stellen.

Het enthousiasme en de grote betrokkenheid van vrijwilligers die achter de schermen dit proces weer hebben omarmt bewijst maar weer eens – en het bijzonder de beperkingen die corona met zich meebrengen – hoe mooi en belangrijk het verenigingsleven eigenlijk is. Samen een uitdaging aangaan, stappen maken en puzzelen hoe de beste trainingsplaat er uit zou kunnen komen te zien en welke trainers verantwoording voor welk team het komende seizoen gaan dragen.

In het kader van de juiste trainers prijst LSC1890 zich al jaren gelukkig dat we kunnen bogen op veel jeugdtrainers die door en voor de vereniging zijn opgeleid. Maar van tijd tot tijd is het ook mooi en goed dat getoonde interesse ‘van buiten’ zich aandient en we zijn dan ook zeer blij en trots dat voor het komende seizoen we in Gerard van de Kamp een zeer ervaren trainer “van buiten” hebben gevonden die de leiding over onze JO19-1 zal krijgen. Gerard heeft zijn sporen bij vv Heerenveen verdiend als trainer van diverse jeugdelftallen op eerste klasse en divisieniveau, alsmede eindverantwoordelijke van de A-selectie van deze vereniging.

De komende weken zullen we nog meer informatie met jullie delen ten aanzien van de status van aanstelling jeugdtrainers alsmede opleidingsverantwoordelijken, maar via deze weg wensen wij Gerard heel veel succes en we zijn ervan overtuigd dat Gerard niet alleen onze JO19-1 verder zal helpen met hun voetbaltechnische/-tactische ontwikkeling, maar Gerard zal zeer zeker ook een vraagbaak zijn voor andere jeugdtrainers en opleidingsverantwoordelijken binnen de mooiste vereniging van Nederland!

Met sportieve groet, blijf allen gezond, past goed op jezelf en nog meer op anderen zodat we elkaar weer snel kunnen zien.

 

  • Deel dit artikel