menu

A selectie van start

Bestuursmededeling Geplaatst door het bestuur

Twee weken geleden is aansluitend op de laatste training van onze A-B selectie afscheid genomen van enkele spelers alsmede van Erik van der Meulen die drie jaar de scepter zwaaide over ons Vlaggenschip.

Aanvoerder Rene Cnossen had niet alleen voor hen die afscheid namen een mooi woord van dank, maar ook de voltallige leiding van onze A en B selectie werd door hem in het zonnetje gezet, alhoewel een enkeling misschien toch liever had gezien dat sommige anekdotes achterwegen waren gebleven.

Vanavond heeft de voltallige selectie, aangevuld met enkele ‘ jonkies’ van onze JO19-1 de eerste van een reeks van trainingen afgewerkt onder leiding van een vijftal (!) ervaren trainers. Marcel Valk, onze nieuwe hoofdtrainer gaf, ondersteund door veldtrainers Marcel Priem, Mats Landmeter, Carlo Serra en onze keeperstrainer Casper Lemke, de aftrap van een drieweekse trainingscyclus.

Gedurende de komende weken zullen de selectiespelers,  waaronder oudgediende Han Miedema, de ex-Frisiaan Tarik Bourakba en de van Heerenveen overgekomen Sander Koning, zich in het bekende zweet gaan werken.

Aansluitend op de drieweekse trainingscyclus zullen alle spelers een door Fysio 0515 op individu afgestemd trainingsprogramma krijgen, zodat iedereen voorafgaand aan de officiële voorbereiding van het nieuwe seizoen topfit is. Een seizoen dat uiteindelijk moet leiden tot een promotie naar de eerste klasse.

Wij zullen iedereen via de site op de hoogte houden ten aanzien van onder andere oefenwedstrijden van onze A en B selectie.

What do you want to do ?

New mail

  • Deel dit artikel